DE KUSTWEG 2 (17-10-2009)

Door jene - A long time ago
We verlaten de camping en verplaatsen ons op ons gemak. Om 11.00 uur zijn we in Ventura Harbour Village en vinden daar een leuke parkeerplaats aan het strand en bij de havenkom van een jachthaven.
We drinken daar koffie. Ook was er een visitor center, maar die bleek gespecialiseerd op de eilanden die hier voor de kust liggen. Je kan er per boot naar toe worden gebracht maar kan er alleen met een tent overnachten. Nog wel wat informatie gekregen over de kuststreek die we volgen. We rijden verder en komen de Ventura Beach RV Resort camping tegen waar we besluiten om voor 1 nacht te boeken. De camping ziet er mooi verzorgt uit maar ligt pal aan de highway en dat is goed te horen. Joke gaat wassen en ik tref de voorbereidingen om foto's over te zetten naar het foto-album en ook de weblog vroeg om onderhoud.


Rond half vijf gaan we een ommetje maken. We verlaten de camping en zijn ongeveer een half uur later op het strand. Moeten nog een ondiepe watergeul door maar kunnen dan doorlopen tot we verderop de camping weer kunnen bereiken. Halverwege zie ik een mooi binnenmeertje met veel watervogels waaronder een grote pelikaan. Ben daar een poosje gebleven om de diverse watervogels te fotograferen. Joke was me kwijt en ik was mijn zonnebril kwijt. Joke vindt mij terug maar ik vind mijn zonnebril niet terug. We hebben dezelfde weg teruggelopen op zoek naar de bril, maar helaas zonder resultaat. Morgen een nieuwe kopen en hopelijk vergoedt de verzekering de verloren bril voor een groot deel. Dus morgen een andere camping en een nieuwe zonnebril. We hebben het maar weer druk.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!