KERNVILLE (01-11-2009)

Door jene - A long time ago

We worden wakker en het belooft opnieuw een warme dag te worden. Voordat we vertrekken wandelen we naar Lake Success. En de wandeling werd een succes. Terwijl we richting het Lake lopen zien we uit de delta een dier met grote snelheid richting bergen lopen. We konden hem heel lang volgen. Het zou een coyote kunnen zijn maar wellicht ook een puma of een mountain lion. Hij was nogal ver bij ons vandaan en we keken tegen de zon in dus zagen hem alleen maar in het zwart. Goed, de meningen blijven hierover dus verdeeld.

Terwijl we bij het meer zijn zien we aalscholvers, witte pelikanen, een havik , de great white egrit, twee stuks, zwaluwen, mezen en 2 spechten. Inmiddels was het al laat in de ochtend. Komen we in gesprek met een man die probeerde de juiste tijd op zijn autoklok te krijgen. De tijd was een uur in ons voordeel verschoven. We hadden nog tijd voor koffie en thee. Daarna vertrokken we om half elf. Dat kwam ons beter uit. Onmiddellijk begint de weg lastig te worden en ook erg mooi. En dat hebben we zo gehouden tot aan de camping waarop we nu staan. We hebben er een plaatsje gekregen aan de Kern River.
Aan de andere zijde van onze plek loopt een klein riviertje dat bij onze plek in de Kern River stroomt. De camping heet Campjames en is terug te vinden op www.camjames.net. We hadden hier graag nog wat langer willen blijven maar helaas raken onze dagen op en we moeten op tijd weer in Las Vegas zijn om de camper in te leveren.

Morgen dus naar Dead Valley en daarna een camping nabij Las Vegas om de camper goed schoon te maken. De volgende ochtend inleveren. We overnachten dan nog een nacht in een hotel in Las Vegas om de dag daarop met het vliegtuig te vertrekken richting huis. Het is dan over en uit met heel veel prachtige herinneringen en een bijgestelde kijk op Amerika.


Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!