dag 2 ( 2-10-2009)

Door jacq en joke van eldert - 27-10-2009 21:10 Vauit Las Vegas vertrokken richting Zion over de Interstate15 en later over de UT-9. Verbazing over wat de Amerikanen meeslepen, een kamper van 12 meter, daarachter een 4wieldrive gekoppeld en daarachter een heuse boot.
In Zion hebben we ons eerst een jaarpas voor de nationale parken aangeschaft voot $80 , want als je meerdere parken bezoekt heet dit wel zijn voordeel. Om 01.00 pm vertrokken we met de parkshuttle naar de Temple of Siwava , waar we de river wandeling hebben gedaan.


Vervolgens met de shutlle terug en bij een aantal uitzichten uitgestapt om foto's te maken, zoals the Court of the Patriaches.


Om 05,30 pm het park weer verlaten om via een mooie route over de Ut-9, Ut-89 , UT12 en de Ut63 naar Bryce te rijden. Vlak voor Bryce is een prachtig gebied , Red Canyon , wat in de avondzon prachtig kleurde.


Aankomst in Ruby's Inn een groot complex, waarin in verschillende gebouwen de kamers zijn ondergebracht. Pure luxe , met een dubbel 2 persoonsbed, koelkast en koffiezet apparaat. Verder zijn er een groot restaurant en een fast food .

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan