Toch maar niet naar Canyon de chelley

Door Koen, Luuk, Anita en Hans - A long time ago Vanmorgen vroeg opgestaan. Een lange reis voor de boeg. Allemaal balen. Zo lang in de auto voor iets wat ons ook nog eens niet echt de moeite waard lijkt. Even groepsoverleg, en we zijn eruit. We boeken een ander hotelletje in Sedona ( zo'n 138 km). Dit ligt op de route naar de Grand canyon, zodat we 2 lange reisdagen omzeilen. Van onze reis in 1990 weten we nog dat bwe Sedona erg mooi en gezellig vonden. Omgeven door de rode rotspartijen, een kunstenaars stadje met allerlei kleine winkeltjes met snuisterijen.
Via de SleepIn in Phoenix dus even een andere slaapplaats voor vannacht geregeld. Handig toch dat internet en onze telefoons. Eigenlijk heb je meer niet nodig om in je levensbehoefte te voorzien. Laatst in Yuma hadden we geen zin meer om uit te gaan eten, hebben we pizza's besteld, met de telefoon, en deze in onze hotelkamer laten bezorgen. We beginnen al echt Amerikaans te leven en te denken. ;s ochtends ontbijten bij McD, en dan een pizza laten bezorgen. Tja goed voor de lijn is het niet, dus na de vakantie rustig aan, anders pas ik niet meer in mijn bedrijfskleding.
Hans is nu aan het douchen, de kids liggen in het zwembad, en ik ga een sigaretje roken. Natuurlijk buiten..... als een paria........ongewenste persoon...... fumeur non grata.......Heeeerlijk.
Nou misschien vananvond een kort vervolg van ons avontuur.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!