28 april 2010: Van Death Valley naar Lake Havasu = dag 7

Door Daniels - A long time ago

Vanmorgen om 7:15uur opgestaan en ontbijt gehad met uitzicht op een zanderig en rotsachtige uitlopers van Death Valley.

Om half negen op weg naar het zuidoosten via een mooie weg naar het einde van Death Valley. De weg ten zuiden van Las Vegas gereden via Laughlin, (was eerst stuk niet zo bijzonder) Dit is de snelst groeiende stad van Nevada aan de oever van de Calorado-rivier en aan de grens van Arizona. Duizenden mensen komen jaarlijks uit Arizona om hier in de casino’s te bezoeken.

In Laughlin hebben we nog en keer boodschappen gedaan om weer voor een aantal dagen vooruit te kunnen, ook wat spullen voor de barbecue gehaald.

Verder gereden via een weer betere en mooiere weg naar Lake Havasu.

Hier aangekomen hebben we een camping genomen die langs het meer ligt, Lake Havasu State Park, geen elektriciteit, maar we hebben een generator aan boord, dus dat is geen punt. Hier kost de camping maar $ 18, = en we hebben een mooie rustige plek aan het water. Het is inmiddels half vier, een keertje eens wat vroeger.

We gaan lekker buiten zitten, de zon schijnt volop en het is toch wel warm, zo’n 26º.

De eekhoorntjes, konijnen en vogels zitten gelijk al bij ons om eventueel nog wat eten te krijgen, ze zijn absoluut niet schuw.

We lopen de camping nog eens rond en lopen langs het water terug naar onze plek, het is weer niet druk op de camping, we zitten in het voorseizoen en dat is best lekker.

Na het douchen loop ik terug naar de camper, steekt er voor mijn voeten een slang van ongeveer een meter over!!

Ik schrik me een hoedje en roep Johan, ik heb gauw de video gepakt en ik heb de slang nog kunnen filmen. De slang kronkelde snel naar de bosjes tegenover onze camper.

Dit zou iets voor Maaike zijn geweest die was de camper niet meer uitgekomen.

Rond half zeven hebben we de pas gekochte kolen gelijk kunnen gebruiken in de altijd op elke camping aanwezige barbecue.

Tot 8 uur buiten gezeten, dan wordt het donker en ook wat frisser, er staat de hele dag toch wel een behoorlijk windje.

Vandaag toch weer ongeveer 375km gereden, we konden een groot deel van de afstand goed doorrijden, gemiddeld 55mph (miles per hour), zodat we eerder bij de camping arriveerden.

Morgen naar Sadona, als het goed is wordt dit ook een leuke tocht!

 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Nieuw! ViaTioga: reizen op maat binnen Europa. Boek nu en gebruik je Coronavoucher.
Bekijk de reizen
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!