20/21 mei 2010: Van LAS VEGAS naar HUIS = dag 29/30

Door Daniels - A long time ago

Ja, aan alles komt een einde, ook aan een geweldige vakantie waarin we gigantisch veel meegemaakt en gezien hebben.

We staan om half acht op na lekker geslapen te hebben. We nemen een koffie en een broodje bij de Starbucks in het hotel en om negen uur nemen we een taxi naar het vliegveld.

Binnen 20 minuten zijn we ingecheckt en zijn we de bagage al kwijt. We zijn erg vroeg want om 12:20uur vertrekt pas ons vliegtuig en volgens de borden gaat hij op tijd.

We bellen eerst Maaike nog even en alles gaat goed en we vertellen dat als alles op tijd vertrekt we morgen rond half twee in Den Bosch zullen zijn.

Ze kan ons dan van school afhalen bij het station. Het is nu lokale tijd half elf terwijl ik dit verslag zit te typen. We gaan zo door de douane en dan is het straks vliegen geblazen.

De vlucht is op tijd en in 4 ½ uur vliegen we van Las Vegas naar NewYork met Delta Airlines.

We hebben s’middags nog niet gegeten en willen graag een broodje bestellen  (tegen betaling) alleen als wij aan de beurt zijn, we zitten bijna achteraan, is alles op!

We krijgen wat nootjes dat was alles, service kan hier duidelijk beter ook qua vriendelijkheid!

Maar goed, als we landen locale tijde om half negen in New York, gaan we eerst even nog een broodje eten en checken dan in bij de KLM balie voor de terugvlucht om 22:00uur.

Ook hier zitten we helemaal achterin, maar dat geeft niets we hebben genoeg ruimte.

De vlucht verloopt voorspoedig, we hebben toch deze nacht nog 2 uurtjes kunnen slapen, veel is het niet, maar dat moeten we het weekend maar inhalen.

Op vrijdag 21 mei om 11:10uur land ons vliegtuig in Amsterdam. We hebben tijdens de vlucht wat turbulentie gehad, maar verder ging alles goed. We sms’s Maaike dat we er zijn en ze pikt ons op in Den Bosch.

Als eerste komen onze koffers op de bagageband en we pakken de trein van tien over 12 en om half twee zijn we in Den Bosch.

Wij zijn blij als we onze dochter weer zien en vertrekken met de auto naar huis en we vertellen over en weer honderd uit. Als we thuis komen is Leroy nog bezig met de tuin, ziet er goed uit nog bedankt Leroy. Het is lekker weer en we gaan lekker buiten eten met z’n allen en vertellen van onze vakantie.

Het is weer gek om thuis te zijn, alles is zo groot en schoon, maar toch ook wel weer lekker. We kunnen terug kijken op een geweldig mooie vakantie in het prachtige Amerika.

 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!