3e dag naar Yosemite

Door Edwin de Graauw - 06-05-2010 05:36 Ma 3 mei:
Al tegen 9 uur zijn de mannen terug met een zilverkleurige Chrysler Voyager en na het inladen van de koffers kan de reis naar Yosemite Parc beginnen. Omdat we vinden dat we S.Fr. niet kunnen verlaten zonder eerst over de Golden Gate Bridge te rijden, gaan we onze trip daar dus mee beginnen en maken aansluitend nog een mooi tochtje verder noordwaarts naar een schitterend uitzichtpunt op een hoge berg, genaamd Tamalpais op advies van onze gast van gisteren, vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over de baai en San Francisco. nou, dat was een goeie tip, want het was geweldig!!
Terug over de brug en toen richting het park en hoe verder we kwamen, hoe warmer het werd tot ong. 33 gr.,heerlijk! Al gauw onderweg knapte Jamie een uiltje en rond 12 uur kwamen we door een erg leuk plaatsje genaamd Faifax, waar we in een Italiaans restaurantje heerlijk geluncht hebben.  We vervolgden onze weg en onze Tom-Tom zegt waar we heen moeten, de kinderen zitten lief te kleuren en naar muziek te luisteren en mee te zingen met Michael Jackson tot Gio een tukje gaat doen, want ze hebben natuurlijk nog wel wat slaap in te halen.

Hoe verder we komen hoe mooier het wordt tussen de bergen met op de toppen soms nog wat sneeuw te zien. Halverwege de middag maken we nog een tussenstop en zitten lekker buiten met de lekkernijen van Starbucks. Nu nog het laatste stukje, terwijl de kinderen steeds meliger worden en gek gaan doen en daar dan weer zelf door in een deuk liggen van het lachen en dan opeens zijn we bij onze hotel, Cedar Lodge, tegen zessen. Even inchecken, uitladen en op het terrein rondkijken waar overal beren staan en dan natuurlijk eten en naar bed, dus welterusten.


Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan