donderdag 27mei

Door Edwin de Graauw - 28-05-2010 04:05 Donderdag 27 Mei:

Lekker geslapen en natuurlijk een ontbijtje bij de I HOP met een heerlijke omelet ( Edwin wel bekent ) voor Piet en lekkere gebakken eitjes met toast voor mij. Daarna met de auto naar het meest zuidelijke punt van de U.S., waar een hele grote ton staat met deze tekst erop: Southernmost Point en je in de rij moet staan om daarmee op de foto te kunnen!


Maar goed, als je er bent wil je dat toch doen.
We bezoeken het vlakbij gelegen Fort Taylor Park met een oud verdedigings ford met kanonnen, waar je naar boven kon lopen, vanwaar je een prachtig uitzicht had over de kust en de zee met be-oefenaars van allerlei watersporten.
Naar de uiterste punt gereden, waar een grote picknick-area is en we een paar uur in de schaduw van palmbomen hebben gezeten, genietend van fruit, yoghurt, enz. en van alles om ons heen, een plaatje alsof het zo van een ansichtkaart komt.


Het ritje terug helemaal langs de oceaan gereden tot ons hotel en om half 4 weer op de kamer, waar we nog geskypt hebben met onze kinderen en daarna fietsen gehuurd voor morgen,want we willen morgen Downtown en aangezien Piet door het vele lopen steeds meer last krijgt van z'n hielspoor, gaan we dit maar met de fiets doen. Eten en nog bij de zwembad-bar een drankje gedronken en weer een heerlijke dag gehad met prachtig weer.


P.S. Edwin is deze lang genoeg????????????

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan