Maandag 31 mei

Door Edwin de Graauw - A long time ago Maandag 31 Mei:

Na een nacht heerlijk slapen voor het laatst een ontbijtje in dit hotel, koffers in de auto en op weg naar Naples aan de westkust aan de Golf van Mexico. Onderweg kom je dan langs de noordelijke ingang van het Everglades National Park, dus hadden we ingepland dat we onderweg daar bij de Shark Valley ingang de Tram Tour zouden nemen naar de Observation Tower, die 2 uur duurde, dus zo gezegd, zo gedaan. Een open tram met een dakje erboven en dat was maar goed ook, want het was weer behoorlijk warm.


Eerlijk gezegd viel ons dit een beetje tegen, want wat we onderweg te zien kregen was niets meer dan we al gezien hadden en het uitzicht vanaf de toren ( waar ik alleen op geweest ben) was absoluut niet spectaculair

, maar goed om 2 uur waren we weer bij de auto en om 3 uur in ons hotel Downtown Naples. Tot onze verbazing werden we aan de balie bij het inchecken aangesproken in het Nederlands door een wat oudere man, die al meer dan 35 jaar uit Nederland weg is, maar de taal nog goed spreekt. Grote kamer met badkamer met bad en aparte douche en na wat bij het zwembad gezeten te hebben, zijn we gaan eten in weer een visrestaurantje aan het water.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan