woensdag 2 juni & donderdag 3 juni

Door Edwin de Graauw - 04-06-2010 02:44 Woensdag 2 juni:

Vandaag een kort ritje van Naples naar Fort Myers met als gevolg dat we al om 12 uur bij het Holiday Inn Express aankwamen, maar tot onze verbazing was onze kamer al klaar op de derde verdieping, dus kijk je leuk een eindje weg.
Omdat Piet erg veel pijn aan zijn voet heeft blijven we de hele middag bij en in het zwembad om te rusten en af te koelen.
's Avonds met de auto naar een restaurant vlak achter het hotel, waar we heerlijk gegeten hebben.

Donderdag 3 juni:

We willen toch nog  het 1 en ander zien, dus hebben we besloten vandaag met de auto ong. 70 km. te rijden naar  Lake Trafford om daar een airboat en alligators tour te maken met een z.g. propeller boot.
    
                 

We hebben genoten  van deze tocht en krokodillen, alligators, een varaan, een visarend met prooi, grote schildpadden en verschillende bijzondere grote en kleine vogels gezien, dus echt geluk gehad.
         

Bovendien kwam er een heftige onweersbui opzetten, daarom gingen we iets vroeger van het water af en dat was maar goed ook, want toen we net binnen waren barstte de bui los!
Na de bui via een andere weg terug naar het hotel, zo zie je ook nog wat van de omgeving en toen snel omkleden en even heerlijk in en om het zwembad gelegen, want het bleek inmiddels 34 gr. te zijn. 's Avonds uit eten in een Engelse Pub, waar op een gegeven moment 3 muzikanten heel romantisch aan ons tafeltje kwamen spelen, dus kon onze dag nu helemaal niet meer stuk!!!!
                            


Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan