zondag 6 & maandag 7 juni

Door Edwin de Graauw - A long time ago Zondag 6 juni:

Zondag- Rustdag-zegt men, dus daar hebben we ons nu maar eens aan gehouden, gewoon een dagje ontspannen aan de kust.

Maandag 7 juni:

Een klein stukje met de auto naar het beginpunt van de Watertaxi, daarmee kun als je een dagkaart koopt een hele dag-HOP ON- HOP OFF varen en op deze manier, zonder veel te lopen, heel veel van Fort Lauderdale zien, dus voor ons nu heel geschikt!!
Je kunt eruit gaan wanneer je wilt en daar dan iets gaan eten, drinken of winkelen of wat dan ook. Het was weer 30 gr. maar de boten zijn overdekt, dus je zit in de schaduw en als hij vaart voel je een heerlijk windje.
Maar toen we om ong. kwart over 4 terug wilden naar het beginpunt zaten we in de prijzen, want we werden overvallen door een enorme hoosbui met onweer,enz.,dus zijn we letterlijk door en door nat geregend, want de regen kwam via al die open kanten met bakken naar binnen!!

           

Aangekomen om ong. 5 uur bij ons startpunt, waar ook een restaurant was, zijn we maar gewoon in onze natte kleren lekker gaan eten om een beetje bij te komen en lekker was het!!

           

Om half 7 terug in het hotel eerst maar droge kleren aan en met een lekker bakje koffie op ons balkon na een leuke dag en nog steeds 27 gr.Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 18 jan @ Zwolle
Deep South, Florida, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan