Op weg naar Santa Barbara 5-5-2010

Door Gerard en Elena - A long time ago Hallo vrienden en family

Hier zijn we weer, het was weer een prachtge dag om nooit te vergeten.
Het begon met opstaan en een goed ontbijt, rond 9.00 uur na alle koffers ingepakt te hebben vertrokken met de metro vanuit Hollywood via Los Angeles naar Nordwalk ten zuiden van Los Angeles.
Daar met de metro aangekomen zoeken naar een taxi en na 10 minuten rond gelopen hebben wij er een gevonden.
Ik had een plattegrond van het verhuurbedrijf waar wij onze camper konden ophalen gelukkig bij mij want
je raad het al taxichaffeur wis niet de weg in Nordwalk maar na wat gereden te hebben en de chaffeur de kaart laten zien kwamen wij toch nog een eind.
Maar nog steed niet op besteming het geluk kwam ons te gemoed want opeens zagen wij allemaal campers boven een schutting staan en na een beetje achteruitrijden zijn we toch op onze bestemming geariveerd.
Prima ontvangst,filmje gekregen van 15 minuten wat vragen beantwoord en wat handtekeningen zetten en daarna na buiten daar stond onze camper klaar
Een zeer mooie camper, 8,5 meter lang de zitgedeelte kan naar buiten, tv sataliet,erco,s echt alles er op en aan.
7 liter ford moter loopt 1 op 3 maar dat mag de pret niet drukken ha ha ha en alles werkt automatisch of je 110 volt,12 volt of lpg gebruikt het biertje blijft koud in de koelkast.
Zo rond 12.00 uur vertrokken na dat wij alle spullen haden opgeborgen ook nog even moeten vragen waar de handrem zat maar nadat zij dat uitlegde konden we gaan onze wereld reis per camper.
Via Los Angeles naar Santa Monica (nog een stukje omgereden) naar Santa Barbara waar wij rond een uur of 6 aankwamen.Voldaan zo eerste dag met de camper en ook al een stukje van de autoweg 1 gereden naar het noorden.
We hadden een natuurcamping dat betekend geen voorzieningen of iets om te eten dus Elena zelf gekookt was prima alles in de camper aanwezig.
Na een vermoeide maar voldanen dag zijn we niet al te laat gaan slapen, wetend dat de dag van morgen een zware maar een mooie dag zal worden.

Met vriendelijk groet 

Elena en Gerard
 .
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 18 jan @ Zwolle
Deep South, Florida, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan