The Big Sur 06-05-2010

Door Gerard en Elena - A long time ago Hoi vrienden en familie

Hier weer even een verslagje van een prachtige dag die ons voor altijd bij zal blijven, wat kan de natuur toch mooi zijn.
,s morgens om 6.30 op gestaan we waren allebij te gelijk wakker, ontbijt genomen met koffie natuurlijk en vertrokken van El Kapitein ( campground) op het natuur gebied/park Big sur wat is het daar mooi en ongerept.
honderde km natuur van duinen ,stranden maar vooral rotspartijen en klippen en boven al bergen die verticaal uit de oceaan opdoem en waarop in de jaren ,30 vorige eeuw door mensen een weg werd aangelgd de autoweg nr 1 genaamd.
Elke bocht is een nieuwe ervaring je weet niet wat je ziet het is elke keer weer een verassing zo indrukwekend en de schoonheid van de natuur geeft hier voor ons een extra glans.
Na een ervaring en een gevoel rijker rond 4 uur aangekomen op campground Kirk ook dit is een natuur camping en geen voorzieningen.
even gespeeld met Knabbel en Babbel (twee eekhoorntjes) daarna schoenen aan en naar beneden de rotsen en kliffen de oceaan allemaal zo indrukwekkend je blijft er naar kijken en na veel foto,s te hebben genomen voldaan terug om een dinner met Californische wijn te nuttige speciaal klaargemaakt door wie anders, Elena wie anders ze kan toch zo goed koken zelf hier ver van jullie vandaag doet ze dit perfect.
Voldaan volle buik ook weer niet te laat na bed want morgen komt nog een zware dag.

From Love

California
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan