The city Saint George Utah 16-05-2010

Door Gerard en Elena - A long time ago Hallo Familie en Vrienden

Hier is hij weer het dagelijkse schrijven uit Amerika.
Deze keer over onze reis van Caliente naar st, George een rit kort maar erg veel gezien vooral de wilde dieren (herten/deer) viel ons erg op ze steken hier ook zomaar de weg over of een enkelen blijf gewoon op de weg staan tot hij merkt dat je te dichtbij komt zo 25 meter dan gaat hij van de weg af .
Voor een jager altijd raak hier op de vlakte en in de bergen met de lage struikgewas.
Hoe dichtbijer je bij st.George kwam merkt je dat er meer mensen woonden en deze mensen mooie huizen hebben laten bouwen en de boerderijen meer op de landbouw gericht zijn, niet het cowboy achtige wat wij in Tonopah zijn tegengekomen.
In st. George aangekomen een mooi RV ressort gevonden daar een mooie plek aangewezen gekregen dat was rond 11.00 uur en toen was het al 25 graden, maar eigenwijs zoals wij nederlanders zijn om 12.00 uur naar downtown (fout) meer dan 30 graden met de zon boven op je hoofd 2 uur gelopen, het resultaat zullen we morgen wel merken ha ha ha komt goed veel afterzon bij ons.
Lekker de rest van de dag uitrusten want er komen de komende dagen een paar enorm mooie en drukke dagen voor ons aan, morgen eerst naar park Zion in Utah en daarna Naar de North Rim (noordzijde ) Grand Canyon een lange maar mooie tocht. Maar meer over de dag van morgen over een paar dagen want de komende dagen hebben wij geen verbinding meer met internet.

Greating from the indian and de white woman

Geard and Elena 
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!