Wonder is Us and Nature 18-05-2010

Door Gerard en Elena - A long time ago
Hallo Vrienden en Familie
 
Hier onz verhaal van een dag met als doel het mooiste moment van onze reis en deze zit al zo vol met momenten om nooit te vergeten, een werkelijke droom die uitkomt zo omschrijf ik dit tot op heden.
Vandaag  wederom op tijd opgestaan en vertrokken vanuit de North Rim naar de South  Rim (Grand Canyon) een tocht van 320 km en dat kan elleen omdat de kloof ter hoogte waar wij zitten +/- 11 km breed bedraagd.
De North Rim afgereden en richting het oosten gereden om op een smal gedeelte van de Grand Canyon via een brug over rivier de Colorado over te steken, dan ben je alweer zo 140 km verweg van de North Rim zo enorm is deze kloof.
Daar bij de Colorado aangekomen de camper aan de kant gezet en op de brug gaan lopen om diep onder je de colorade rivier te zien liggen zo mooi zo uitdagens en de natuur weet alleen zijn weg daar.
Maar het unieke van dit moment op de brug is 4 condors vlogen over ons heen en hier heb ik een van mijn mooiste foto tot dit moment kunnen schieten geweldig in vlucht groot in beeld, wat een vogel zo enorm groot , een vogel die op uitsteven stond maar hier in vrije natuur zo weer aanwezig is, te mooi om dit moment vast te leggen in ons geheugen en als foto met onze camara geschoten.
Na dit mooie moment door gereden naar Grand Canyon (South Rim) prachtig weer met af en toe een wolk zo mooi in contrast zeer indrukwekkend zo enorm groot de rotsen en natuur,  kleuren die spelen in de natuur als secondens in tijd, 2 biljoen jaar geleden onstaan met vulkaanische uitbarstingen later door de enorme druk ingeklapt en met een rivier die ook nog het laatste gedeelte uitdiept is dit grote spectakel ontstaan wat mooi.
Met verschillende bussen op verschillende gedeelte van de Rim geweest om zoveel mogelijk indruk te krijgen van dit wonder .
Even vlug wat eten om daarna via wederom een bus een locatie te zoeken waar wij vanuit kunnen bewonderen de zon ondergang in de Grand Canyon.
Dit moment hebben wij vast gelgd in ons geheugen en op foto wat verschikkelijk mooi  is dit de Canyon kleurt elke seconden op de klif en dal van licht geel tot diep rood met prachtige schaduw partijen erin, voor ons het hoogte punt die paar miuten om de zon ondergang te mogen bewonderen dat is onze droom die uit gekomen is .
Na dit prachtige moment terug met de bus in het donker naar onze camper die op een campground stond in het national park dit was echt een zoektocht daar op de campground na een half uur rond gelopen te hebben en zoeken naar onze camper toch aangekomen heerlijk even na gepraat over onze dag en vermoeid maar voldaan toch in slaap gevallen.
 
From the Grand Canyon a wold never forget
 
Gerard and Elena
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 21 dec @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan