The Strip Las Vegas 20-05-2010

Door Gerard en Elena - A long time ago
Hallo Vrienden en Familie
Zo vandaag de laatste dag met de camper, de reis begon in Kingman aan de route 66 waarvan wij naar de Hooverdam in Nevade zijn gaan reizen.
Een zaaie rit recht aan recht toe over zo 160 km maar na dit gedeelte van onze reis doemde de Hooverdam op enorm betonnen bouwwerk in de Colorado rivier gebouwd in de jaren 30 om de stad Las Vegas en omgeving van stroom te voorzien prachtig bouwerk en even stil gestaan met het moment jaren 30 vorige eeuw hoe men toen zo dam konden aanleggen.
Op dit moment zijn ze de laatste hand aan het leggen aan een stuk snelweg met een boogbrug naast de Hooverdam , nu moesten wij nog over de dam heen over een jaar kan met snel via de nieuwe brug richting Las Vegas.
Na deze dam te heben bewonderd nog 30 mijl door gereden en in Las Vegas aangekomen met de camper een maal over de beroemste straat in Las Vegas (The Strip) gereden te hebben onze camper ingeleverd bij de verhuurder, zij verzorgde mij met een busje dat wij bij ons hotel werden afgezet.
Nu begint het pas echt met ons het leven in Las Vegas wat een hotel het Ronald Trump hotel alles goud wat je ziet of aanraakt (kleur) ha ha ha en luxe die wij ons in nederland niet kunnen veroorloven, een kamer op de 53 etage gekregen in 10 seconden boven met gesuist in je oren.
En een kamer die je niet snel vergeet zeer groot alles wat je maar kan bedenken er op en aan zelfs in de spiegel van de badkamer een ingebouwde tv, een bubbelbad aparte toiletcel en douchecel alles marmer en goud kleurige intrieur, de woon/slaap gedeelte met een bank verschillende stoelen en een bureau super luxe allemaal .
Na onze spullen te hebben uitgepakt naar beneden even o en a geroepen en het hotel verlaten direct tegenover het hotel een shopping mall zo groot echt amerikaans alles overdekt met wel meer dan 250 kleine en grote winkels erin, Elena was niet meer te houden ha ha ha.
Hier wat door gesnuffeld te hebben (arme beentjes) door gelopen naar The Strip nu hier begint echt het leven wat een circus enorm het ene nog mooier dan het ander en die casino,s geweldig .
Lekker gegeten in het Venetiaan rond geken in het baliggo het TI met een hele piraten show bekeken om rond 0.30 uur doodmoe thuis gekomen in het hotel nog even alles van zo dag doorgenomen in ons hoofd lekker in onze kingsize bed in slaap gevallen om morgen weer fris de stad te gaan bekijken.
 
De strippers
 
Gerard en Elena

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!