Los Angeles CA

Door de Familie Noort - A long time ago

We zijn aangekomen !! Onze reis die begon op zondagochtend 6.30, onze taxi (pa nogmaals bedankt) stond keurig op tijd voor de deur, is super goed verlopen.

De beloofde 600 uur home-entertainment was helaas niet aanwezig in deze Boeing 747 (een van de laatste oude exemplaren) maar ondanks dat hebben onze jongens (inclusief Rob ha,ha) zich super gedragen we kunnen trots op ze zijn!
En na heel veel uurtjes in het vliegtuig te hebben doorgebracht, rennen door het vliegtuig, heel veel snoepjes eten en met de cars autoos spelen was het tijd om het vliegtuig uit te mogen. Het eten was trouwens heerlijk aan boord.

Toen nog geduld hebben bij de douane en met het nog een of andere controle en daar stonden wij dan in LOS ANGELES. Het is hier super. Blauwe hemel, palmbomen en een heerlijke temperatuur. Het was even wachten op de bus (Henk die bus was GRATIS ha,ha) en die bracht ons voor de deur bij het hotel met al onze koffers (we hebben wat bekijks ha,ha)B

We hebben een super kamer met twee twee-persoonsbedden en een klein badje en dat vinden de kinderen geweldig! Het is nu 1.15 uur NL tijd als ik dit bericht aan het tikken ben en de kinderen zitten nu met Rob in het kleine badje en zijn nu dus al heel lang op, het is onbegrijpelijk hoeveel energie de kids nog hebben. USA tijd is het nu 4.23 en we gaan zo lekker slapen een goede nacht rust kunnen wij wel gebruiken. Kortom de start is heerlijk verlopen op naar de camper.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!