San Diego

Door de Familie Noort - 28-05-2010 05:24 27 mei
De dag begint bewolkt zoals de afgelopen paar  dagen en tegen een uur of tien breekt de zon door en is het hier weer zalig. We hebben vanochtend kalm aan gedaan en toen mocht ik achter het stuur vandaag. Rob had nu voldoende vertrouwen (ha,ha). Nou dat is wel even wennen hoor zo'n bakbeest besturen en je moet zeer goed opletten op de snelweg maar goed naar een paar kilometers had ik de smaak te pakken en we reden Los Angeles uit en dat kun je gelijk merken op de snelweg, het is wat rustiger. Maar wat een prachtige rit naar San Diego meer dan geweldig. Kreeg er kippenvel van, met twee slapende kinderen achterin mijn lieve kerel naast mij, Bruce Springsteen in de cd-speler en prachtig uitzicht om ons heen nou dan voel je je echt helemaal top. Er zijn hier prachtige stranden en wij hebben besloten om het vandaag rustig aan te doen om de kinderen en ons zelf even wat rust te geven. Nou die hebben heerlijk gespeeld met zand en water en toen konden wij dus heerlijk een boekje lezen. We keken elkaar aan en zeiden tegen elkaar; Dit is echt ultiem genieten, onze kinderen heerlijke aan het spelen, wij heerlijk in het zonnetje met een boekje en een drankje.Het was hier heerlijk rustig en een zalige temperatuur. Tja het kan slechter ha, ha.
Eind van de middag San Diego in geweest, beetje rondgekeken.
Een leuke stad met veel gezellige hippe tentjes om een drankje en een hapje te eten en dat hebben wij danook gedaan bij een zeer gezellige Mexicaan! 
Wat hier opviel is dat in elk restaurant minsten 1 a 2 en soms wel tientallen grote tv schermen aanwezig waren met of Basketbal of Honkbal (om 6.00 PM gingen alle zenders op de finale West van de NBA LA Lakers)..
Na deze heerlijke maaltijd hebben wij een camping op gezocht en wij staan nu bij een mooi meer. Kortom het was een heerlijke ontspannen dag waarin het weer was genieten met elkaar!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan