Lake Havasu City

Door de Familie Noort - A long time ago

29 mei
Wat een heerlijke avond. Wij zijn vandaag van de staat California naar Arizona gereden. Een zeer lange maar prachtige tocht. Gister was het 's avonds veels te koud om buiten te zitten vandaag zitten we in badkleding nog lekker buiten met een heerlijke warm woestijnwindje.
Vandaag dus eindelijk de woestijn in, van San Diego zijn we de Highway 8 opgedraaid en langs de grens met Mexico bij Yuma (Gateway tot the great West) afgeslagen naar de Route 95 en na 7 uur rijden zijn we aangekomen in Lake Havesu City een (aangelegd) meer en kanaal met veel Amrikaanse toeristen, speedboten en jetski's. De reis was geweldig, de tekenfilm Cars (Disney) kwam voor ons tot leven. Prachtige rotsen (uit de Flinstone's) , vergezichten, cactussen en woestijnflora en een continu afwisselend landschap. Onderstaande foto's zeggen genoeg!
Onderweg zijn wij nog staande gehouden door de politie of wij niet stiekem Mexicaantjes in onze camper hadden verstopt! Best even spannend die jongens kijken zo serieus maar we mochten door tja we hebben alleen twee prachtige blonde (en ze worden toch mooi blond door de zon) knulletjes achterin zitten. Aangekomen in dit plaatsje (waarom mensen hier wonen geen idee het is hier zo afgelegen) hadden wij een camping gereserveerd i.v.m. vakantieweekend, bleek dat wij echt een oude lullen camping hebben. Niet aan het water maar "lekker" een eind er vandaanl, grotendeels stacaravans met hele dure boten en heeeeel rustig. Kortom niet echt flitsend maar wel luxe! Een heerlijke ruime douche, een zalig zwembad en dat was voor de kinderen natuurlijk zalig na een dag je in de camper te hebben moeten vermaken...! Kortom deze trip vandaag was ongelooflijk mooi wat een landschap en wat een prachtige natuur!

ps; Rob had zich even "bemoeit"met mijn (onze) weblog dus ik heb de tekst uiteraard weer een beetje aangepast. De rolverdeling is nu weer duidelijk voor hem ha, ha 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
11 en 12 december: online infodagen met webinars, live Camper Q&A én persoonlijke adviesgesprekken (Zoom)
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!