Sedona

Door de Familie Noort - A long time ago 30 mei

Wij zitten nu op een camping tussen de naaldbomen met rondom de bergen van Oackman Canyon met tegenover ons echte echte Amerikanen. Om het sfeertje te schetsen. Kerstverlichting rond de supersize camper met daaromheen mouloos gekleede amerikanen met tatoes en ze staan heerlijk rondom de barbecue te grillen en als toetje op dit “gezellig” aanzicht staat de volume knop op 50!!!! Met als muziek Elvis Presley. Onze kinderen liggen netjes in de camper die van de amerikanen dartelen nog heerlijk rond met een supersize drinkbeker ha,ha. Kortom de plek is grandioos het uitzicht is echt mooi want het is een leuk schouwspel ha,ha!!!

  

Maar goed vanochtend vroeg vertrokken uit het superhete Lake Havensu City. Bij het opstaan (7.00 uur) leek het al 25 graden buiten! We hebben deze dag weer heel wat mooie plaatjes gezien. Als eerste reden wij naar Kingman, prachtige omgeving met afgelegen kleine “dorpjes” met een aantal campers/huisjes in the middle of nowhere, en toen op naar Route 66!
We hebben gereden op het langste stuk wat er nog van bestaat en wat is dat een prachtig stukje. Heel veel Harley Davidson motoren met Amerikanen zoals je ze kent van de film. Via deze route kwamen wij in Williams terecht, een stadje wat nog een beetje authentiek is van vroeger.
Zie je de kinderen opgesloten zitten? ha,ha
Hier hebben wij heerlijk rondgelopen en een hapje gegeten in een Coca Cola restaurantje! En toen via de naaldbossen naar Flagstaff. Ongelooflijk wat mooi (woorden schieten mij gewoon te kort) was deze route ook en toen klap op de vuurpijl via de Oackman Canyon naar Sedona. PRACHTIG (we waren weer in de tekenfilm Cars beland!). Je blijft kijken je blijft jezelf verrassen het overtreft zichzelf iedere keer. Wij blijven ook maar foto´s schieten zo mooi.

 

 

 

 

 

Nu lekker biertje (past helemaal in dit plaatje) en chipje en op de achtergrond nu heerlijke country muziek. Ze passen het genre aan aan het tijdstip merk ik ha,ha

 

 

Oh ja, hun taaltje I love it: Honey can I help you, Have a great time here, It is great to have you here, en nog meer van dat soort teksten horen wij de hele tijd. Great

Op camping nog even `gezwommen`in de rivier (Oackman River). Maar ja daar liggen stenen en Maris heeft leuke teenslippertjes maar geen schoenen daarvoor dus au au au. Niet echt ontspannen maar de kinderen vonden het leuk! Temperatuur is hier weer helemaal super!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!