Grand Canyon

Door de Familie Noort - 04-06-2010 05:01

1 juni

 


Vandaag zijn wij aangekomen bij het Park Grand Canyon en we staan nu midden in de natuur geen water/geen elektra/geen internet. Heel mooi plekje. Rob ging even vlees halen voor de barbecue zat ik alleen met Bram hoor ik dus een bijzonder geluid….ik sluip erop af…neem heel voorzichtig Bram mee om hem een geweldige vogel te laten zien…..en raad eens welke ?!  EEN KRAAI (wel een grote) ha,ha, je had mijn gezicht moeten zien ha,ha

 

We zijn dus vanochtend vroeg vertrokken en hebben wederom weer een geweldig reis gehad vandaag. We zijn gekomen via Kaibab National Forest een prachtig gebied waarin in 2000 een grote bosbrand heeft gewoed. 

Het Grand Canyon National Park oogde in het begin erg toeristisch en tja daar zijn wij dus niet van en toen hebben wij ook even heerlijk lopen “bekken” tegen over elkaar ach en dat lucht ook weer heerlijk op en dat je dus na +/- een half uurtje elkaar aankijkt en in de lach schiet en zegt; hupakee op naar the Grand Canyon. Niet te bevatten zo groots zo bijzonder zo niet te beschrijven, kortom prachtig.

Uiteraard weer vele vele fotoos gemaakt hiervan.

Rob heeft ons vanavond lekker verwend met vlees op de barbecue

en toen de kinderen op bed lagen (mam ik moest nog effe aan je denken want de hele camper zat onder het zand je zou echt gek zijn geworden en ik dus ook ha,ha) hebben wij lekker een kampvuurtje gemaakt. Drankje en lekker kletsen over vandaag en de afgelopen week en over de toekomst….ZALIG en dat onder een geweldige sterrenhemel dan voel je je dus heeeeeeel gelukkig.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan