Durango day two

Door de Familie Noort - A long time ago

4 juni

 

Wij hebben vandaag genoten van deze camping want ja zo kun je deze plek wel noemen vergeleken met de vorige overnachtingen. Het lijkt net Frankrijk hier. Vanochtend heerlijk gezwommen met Bram en Sam is met papa de speeltuin in geweest. Sam heeft een flink wondje op de bovenkant van zijn voet en dat moet eerst een beetje helen. Papa heeft een ienie minie wondje op zijn hak (laat hij dit maar niet lezen want volgens hem moet zijn voet bijna geamputeerd worden ha,ha) en moet volgens hem ook rust houden….

Vanmiddag heerlijk de jongens twee uur lang op bed gehad zodat wij heerlijk konden genieten van de zon (+/-30 graden), het stromende water van de rivier en het prachtige uitzicht en tot slot ons boekje met een drankje (worden jullie al een beetje jaloers?). Vanavond hebben wij een echte Amerikaanse avond beleefd. Wij zijn naar de Bar D Chuckwagon geweest dat  lag 4 mile van ons vandaan. De kinderen konden een rondje rijden in de trein en mochten aan de bel trekken
 
en daarna begon het spektakel met eten. Het was een eenvoudig buffetje van vlees/kip, bruine bonen, brood en appelmoes en als drinken had je de keus; water, limonade, koffie.

En daarna traden ze op. Ze; 4 mannen (het Matrozenkoor van Durango) die in deze omgeving erg beroemd schijnen te zijn er zijn fans die hen in de omgeving blijven volgen.

Sam ging spontaan lang zal ze leven zingen en lekker meeswingen en Bram was toen wij wegliepen ook onder de indruk want hij zei; mama als ik later groot ben wil ik ook zingen!

Het was weer bijzonder om mee te maken dat ook hier de oorlogsveteranen genoemd worden en dat er hard om wordt geapplaudiseerd.

Zojuist komen er twee jonge jongens voorbij lopen en zij vragen aan mij waar wij vandaan komen; Holland. De Amerikanen hier hebben geen idee waar dat ligt en ze vroegen zich af of wij ook zo camperen? Nou in tenten en kleine caravans daar begrepen ze ook helemaal niets van want zij wonen/slapen in zo’n grote bus. Ze hebben geen idee, want onze camper vinden ze al niet groot! Maar volgens hem waar de camperende Amerikanen de gezelligste mensen en toen riep vader hen naar binnen. ’s Avonds zit ook geen enkele Amerikaan buiten. Het is nu een zalige temperatuur en heerlijk om nog een boekje en een drankje te doen bij het kampvuur. Kortom wij zitten heerlijk rustig buiten hiervan te genieten.

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!