Arches National Park

Door de Familie Noort - A long time ago 7 juni
Bij het schrijven van dit stukje zitten wij heerlijk buiten met wel een flink windje en een temperatuur van
maar liefst 35 graden! Wauw, wat kan het hier overdag super heet zijn alsof je aan het wandelen bent in de sauna pffffff

Vanochtend weer lekker bijtijds vertrokken uit de prachtige omgeving van the Black Canyon en op weg naar Arches. Wauw wat een prachtige reis hebben wij onderweg weer gemaakt. Het lijkt alsof je in een film zit zo mooi. Grote rotsblokken, prachtige wilde rivier, je rijdt dwars door de bergen heen; Grandioos!

Onderweg kwamen wij bijna niemand tegen dat geeft een heel vreemd gevoel en het is hier ook weer zo groot. Je kunt zover weg kijken en je ziet alleen maar natuur. Maar wat is het heet hier. Niet gewoon heet ECHT HEET!!!!!!

Tegen een uurtje of vier op the Campground aangekomen. Een simpele camping maar wel een prachtig uitzicht naar Arches. Heerlijk met de kinderen nog even gezwommen in een heel piep klein zwembad maar wel lekker koud en dat was erg gezellig!
Met de kinderen gaat het zeer goed, ze vermaken zich onderweg prima. Sam maakt enorme sprongen, hij gaat steeds beter praten en benoemt onderweg de campers die op die van ons lijken en vrachtwagens en ook de jeep (de tocht die wij hebben gemaakt) die herkent hij gewoon.  Het is een slim bijdehand maar ook een lekkere knuffelkont.
Bram wil heel graag weten waar wij zijn en dat laten wij dan zien op de kaart en dat  vindt hij reuze interessant. Maar dan krijgen wij de vraag; waarom dan ? Tja, ...en daar worden wij af en toe een beetje mesjokken van hi,hi. Bram wordt groot; hij wordt zelfstandiger en vormt een eigen mening en je ziet dat hij ook graag op zichzelf is en zijn ding doet. Bram geniet hier echt maar het zwembad en zijn cars autoos blijven toch het leukst! Mensen die wij ontmoeten denken keer op keer dat het een tweeling is en ze vinden het prachtig om te zien hoe onze kereltjes mee hobbelen in dit prachtige grote land! En dan zijn wij natuurlijk hele hele trotse ouders ha,ha!
Wij gaan morgen Arches bekijken en Canyon lands National Park en komen morgen op deze camping weer terug.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!