Brice Canyon part two

Door de Familie Noort - 13-06-2010 04:29

11 juni

 

Wat hebben wij het koud gehad vannacht en wat is het koud deze ochtend. Geen zonnetje dat schijnt maar veel bewolking. Mmmm daar moeten wij effe aan wennen want sinds wij hier in Amerika zijn hebben wij dat nog niet meegemaakt. Dus vanochtend heerlijk kalm aan, uitgebreid ontbeten en ons klaar gemaakt voor de wandeltocht. WAUW dit is het mooiste wat wij tot nu toe hebben gezien. Magnifiek, Grandioos mooi (en dan kan ik zo wel even doorgaan).

 

De wandeltocht die wij wilde maken was helaas afgesloten vanwege neerkomende rotsblokken…dus tja we waren al een stukje onderweg in dit prachtige park dus hebben besloten om de langere route te nemen we zullen wel zien. En daar kregen wij geen spijt van. Het leek wel of wij door een fantasie film aan het wandelen waren zo mooi te lastig om te omschrijven. Bram heeft meer dan geweldig zelf gelopen (wij hadden geen snoepjes, slechts 2 kleine flesjes water mee) en geklommen want het ging naar beneden en weer steil omhoog!

 

Sam deed ook erg zijn best maar die hebben wij toch en groot gedeelte (Rob het meeste gedeelte) moeten dragen dit was te heftig voor hem. Hij liep me toch te hijgen ha,ha.

Op onze mooie plek in het park op de “camping”  kinderen op bed gelegd (waren zo moe en dat was niet gek) hebben wij heerlijk een boekje gelezen totdat Rob gilde als een wild varken….ik erheen…. had hij een Slang gezien !! IEHHHHH

Ik kijken zagen we hem in het bosje liggen, hup camara en proberen een foto te maken. Als twee zenuwachtige kinderen zaten wij rondom die slang, die in die struik lag, spastisch takken weg te halen om de beste foto te maken dus zie hier:

 

Nu oppassen of papa en mama slang ons vanavond niet op komen zoeken ….hi,hi

Morgen op weg naar Zion!

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan