Zion

Door de Familie Noort - A long time ago

12 juni

 

Brrrrr, het heeft de hele nacht geregend en als wij opstaan is het koud, het was zo koud dat vannacht spontaan de verwarming aanging in de camper (nou dan schrik je wel effe ha,ha).  Op naar Zion in een lange broek en warme trui beetje jammer maar mag niet klagen maar het voelt toch niet zo lekker ha,ha

Je moet oppassen dat je de omgeving niet normaal gaat vinden want dat is het zeker niet maar je went er toch aan ha,ha! Zion is ook meer dan prachtig is het mooier dan de Bryce ? Mmmm anders maar behoort zeker ook tot onze favorieten. Eerst een prachtig stuk gereden en toen met een pendelbus het park verder in getrokken want met je camper of auto mag je niet verder rijden. En tja dat gaat heerlijk op zijn Amerikaans; Langzaam, buschauffeur verteld als een gids onderweg wat er te zien valt maar overdrijft enorm, de amerikaan bereidt zich voor alsof hij een wereldreis gaat maken voor een voettochtje van 2 km je kijkt je ogen uit ongelooflijk (grote rugzak op, 2 grote drinkbekers mee, zeer veel kleding aan, veel eten onderweg etc. etc.!

De eerste wandelroute viel een beetje tegen, de tweede die zeker langer was was meer dan prachtig. Wat een grootse natuur hier.

Daarna heerlijk hapje gegeten en hupakee de kindertjes op bed en wij proberen internet op te komen (wat blijft dat een DRAMA, daar wordt je echt af en toe helemaal mesjokke van) om te kijken hoe laat HOLLAND moet spelen en of wij dat kanaal kunnen ontvangen op onze tv in de camper…EN JA DAT KAN OM 5.00 uur maandagochtend zitten wij klaar in onze oranje shirtjes (die heb ik meegenomen uiteraard)!! Wordt al zenuwachtig ha,ha!!

 

Morgen op weg naar LAS VEGAS!

 

Ps; Ze hebben morgen weer zonnig weer voorspeld! Gelukkig, ben toch een beetje verwend hi,hi!!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
11 en 12 december: online infodagen met webinars, live Camper Q&A én persoonlijke adviesgesprekken (Zoom)
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!