Las Vegas

Door de Familie Noort - A long time ago

13 juni

 

Vandaag op weg naar Las Vegas, wij zijn nieuwsgierig hoe het zal zijn daar. Al veel verschillende meningen gehoord onderweg. Het was een heerlijke relaxe reis erheen, de zon scheen, lekker muziekje (I love Bruce hi,hi ) Maris zat heerlijk achter het stuur en voelde zich meer dan Super Woman vandaag ha,ha!! Je denkt woestijn alleen maar zand maar dan heb je het mis. Het zijn bergen met ook lage struiken en bijzondere boomcactussen (Joshua Tree) dus een mooie omgeving voor een woestijn ha,ha.

Rond twee uur naderde wij Las Vegas (foto hierboven) en wij wilden eerst de twee campings bekijken voordat wij zouden beslissen. Maar ja, het effe erheen rijden dat verliep totaal anders….mmmm. Het is een zeer zeer drukke stad en om de haverklap een stoplicht en dat zijn wij gewoon niet meer gewend! En hier is het verkeer niet meer relax en dan wens je dat ik in mijn Mini Cooper zat en niet in zo’n BIG CAMPER!

(The Gun Store, daar hebben ze ook grote reclameborden langs de kant van de weg staan heel vreemd om dat te zien)

De eerste camping (ligt midden in de stad naast het circus circus, waar wij morgen gaan staan want dan kunnen wij lopens de stad in), niet het tv-kanaal wat wij nodig hebben om Holland te kijken, tweede camping Sam’s (Luxe en goedkoop om gokkers te trekken buiten de stad, weer niet het tv-kanaal wat wij nodig hebben en ja dan wordt je (en de kinderen; ik wil drinken, ik wil een snoepje…. JA!!!!!!!!!! Voelen jullie hem een beetje dat sfeertje) geirriteerd want je wil nu gewoon ergens staan en Las Vegas in. Weg dat Super Women gevoel ha,ha,. Rob(ook niet de gezelligste op dat moment) in het grote boek op zoek naar een camping met HET KANAAL en ja die bestaat gelukkig in Las Vegas maar wel ver buiten het centrum. Geeft niets wij komen er direct aan! Tja, hoe zal ik deze camping omschrijven; hi,hi ; asfalt, oude campers (waar mensen permanent wonen), een heerlijk zwembad en in de verte bergen maar zeer vriendelijke mensen.
Dus relaxe, eerst een duik in het zwembad, beetje aanlummelen en wat blijkt we zitten hier in een andere tijdzone (pacific) en dat houdt in een uurtje terug de tijd dus kortom we laten de boel de boel. (Caro je zult trots op mij zijn ha,ha).

Vannacht eruit om 4.00, 4.30 onze tijd hier begint de wedstrijd!

 
ps; We kunnen het Sam maar niet duidelijk maken dat hij een pet heeft gekregen van ons (Toy Story, daar zijn die Amerikanen helemaal weg van) en niet een Helm ha,ha Blijft af en toe een vreemde vogel....
 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!