Hearst Castle

Door de Familie Noort - A long time ago

19 juni

 

4.00 uur zaten wij klaar voor een lekker potje voetbal. Helaas deze was zeer teleurstellend, het leek wel een herhaling van de vorige wedstrijd, maar goed wij zijn door! Het voordeel hiervan was dat wij er vroeg uit waren voor de oversteek naar de zee! En dat verliep zeer voortvarend want rond 11.00 uur waren bij Hearst Castle. Tja wat gaan wij hierover vertellen ha,ha! De heer W.R. Hearst was heel rijk en heeft voor die tijd (1922-1947) een heel mooi huis laten bouwen en had veel kunstwerken verzameld. Amerikanen vinden dit The American Dream en het begint als volgt; eerst RV parkeren, met shuttle bus naar het “castle” krijgt je rondleiding van zie foto (hi,hi).

En ze verheerlijken die Hearst helemaal, everything is great, fantastic, amazing, etc. etc. en ze vertellen heel graag hoeveel iets gekost heeft. (ze zijn volgens ons nog nooit in Frankrijk geweest om die prachtige kastelen (echte) daar te bekijken!) Lach verwekkend wij werden er gewoon jolig van. Bij het einde van the great experience (zoals ze dit noemen in het nederlands= een saaie rondleiding…) gaven ze de beste man een hand met de volgende tekst; thank you for the great story, you were great! Kortom leuk om te zien vooral de amerikanen zijn weer een attractie om naar te kijken.

Toen op weg naar onze laatste camping in Monterey Bay en dat was weer een heerlijke slingerweg langs de prachtige kust. Helaas is het weer hier wel een stuk minder. Er staat hier veel wind en het is hier fris en dat zijn wij al een tijdje niet meer gewend…

Naast ons plekje is een klein speeltuintje de kinderen leven zich nu helemaal uit!

Vanavond vroeg het bedje in was een lange maar leuke dag!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!