Camper inleveren San Francisco

Door de Familie Noort - A long time ago

22 juni

Vanochtend nog nodig gehad om de camper even goed schoon te maken (kost toch altijd weer meer tijd dan je had gedacht …). Ons laatste ritje in de camper (RV), ons huisje de afgelopen vier weken. Het was super, we hadden nooit gedacht dat wij, na ons incident in Pisa, het zo ongelooflijk fijn konden hebben weer in een camper. De kinderen vinden het raar, snappen niet helemaal wat er gaat gebeuren. Eerst op weg naar San Francisco, ons hotel opzoeken, om onze bagage af te geven (en dat is best een hoop ha,ha). We kunnen het snel vinden en we kunnen gelukkig met de camper voor de ingang stoppen, ik snel eruit mannetje vinden om ons te helpen, zeer vriendelijke, grappige man die verbaasd is over de aantal koffers (ha,ha) en hupakee kunnen wij doorrijden naar Roadbear (onze camperdealer). Dat ligt ver buiten San Francisco maar de rit erheen is wel super. Benzine en gas vullen, hapje gegeten en dan ja,ja camper echt inleveren.

We hadden lichte schade aan het zonnescherm aan de buitenzijde (iets te dicht tegen een stoeprand willen zetten en dan niet wetende nog dat het zonnescherm een boom met takken kan raken, maar gelukkig deden ze daar helemaal niet moeilijk over. Wij werden door hun met een busje naar het treinstation gebracht en met de trein gingen wij terug naar ons hotel in San Francisco. Kinderen, vooral Sam, vonden het fantastisch in de trein!

Hotel is super groot met heel heel veel kamers. Wij hebben een kamer met twee tweepersoonsbedden en het ziet er meer dan keurig uit gelukkig!

Kinderen heerlijk in bad gedaan vonden ze natuurlijk heerlijk en daarna bed in. Rob en ik hebben heerlijk beneden nog even wat gedronken, was gezellig!

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
11 en 12 december: online infodagen met webinars, live Camper Q&A én persoonlijke adviesgesprekken (Zoom)
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!