San Francisco

Door de Familie Noort - A long time ago 23 juni

Het is hier koud!!! En tja dat is toch wel een tegenvaller (had ik mijn mooiste jurkjes voor hier bewaard kan ik ze niet eens aan mmmmm). Maar goed wij wilden vandaag naar Alcatrez maar dat is al vol voor vandaag. Gelukkig aan kaartjes wezen te komen voor morgen. Dus vandaag naar het museum.

En wij blijven erbij Amerikanen overdrijven zo! Als zij zeggen het is “amazing” dan is het wel leuk. Zo ook bij dit museum. Een mooi museum, California Academie of Scients, aparte dieren gezien maar het was niet van jeetje wat origineel of wat verbazingwekkend mooi. Combinatie van het omniversium en Burgers Bush maar die Amerikanen vinden alles “A great adventure/experience” en dan blijven wij toch nuchtere hollanders ha,ha!

Daarna gelopen (de afstanden zijn hier groot en het gaat bult op bult af en dat met een buggy….!) naar een winkelgebied met alternatieve winkeltjes (werd ons ook aangeraden moest te gek zijn). Tja is ook niet hemelaal ons ding; Wat een zwervers (die zie je trouwens echt overal en veel) hier en wat een vage figuren je kijkt je ogen uit. Dus op naar de bus (is me ook een ritje, hutje mutje en hier zijn de mensen ook zo divers van man in pak tot een stinkende zwerver) en naar de omgeving van het hotel terug. San Francisco valt ons tegen niet alleen het weer maar ook de stad zelf. Het heeft geen cultuur, het is er een zooitje en heel veel zwervers.

Kortom het was uiteraard een gezellige maar vermoeiende dag. Nu ik dit aan het typen ben is Rob nog even naar de Apple store (voor het nieuwe snufje Ipad) en liggen de kinderen naast mij op bed te spelen. Je kunt merken dat het voor de kinderen goed is dat de vakantie zijn einde nadert. Ze hebben ook zoveel indrukken opgedaan en zijn na zo’n dag natuurlijk ook bekaf.

Morgen op naar Alcatrez (voorgaande jaren is dat 5 weken van te voren volgeboekt i.v.m. de recessie is dat teruggelopen tot een paar dagen. Ben benieuwd!

Ps; Rob heeft kaartjes kunnen regelen voor een een honkbalwedstrijd (Giants ) (vrijdagavond half acht met de kinderen ons laatste uitje!)

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!