San Francis The Giants

Door de Familie Noort - A long time ago

25 juni

 

Onze laatste dag. Wat is de tijd toch snel gegaan en wat was het een meer dan geweldige reis! Deze vergeten wij ons hele leven niet meer zo grandioos wat we gezien en meegemaakt hebben! En dit samen met onze lieve jongens.

 

De dag begon helaas bewolkt met wat motregen….Dus het was een goed moment voor een museum.  San Francisco Museum of Modern Art hebben wij bekeken en dat was meer dan verrassend mooi.

Daar hebben wij een paar uurtjes rond gekeken en toen wij buiten kwamen zagen wij hier voor het eerst een strak blauwe lucht en het was warm! Ongelooflijk! Dus een heerlijke wandeling gemaakt en heerlijk in het zonnetje een hapje gegeten en wat gedronken daarna op weg naar het hotel. We namen nu een straat terug die paralel aan het hotel ligt maar dat was niet de meest prechtige straat. Enorm veel (stinkende) zwervers ik werd er gewoon naar van. De hele straat vol met hangende/dronkende/vieze mensen tja dat is wel confronterende ellende wat hier is. Ik was blij dat ik weer in het hotel was om ons klaar te maken voor de wedstrijd van the Giants!
 
Met de metro erheen, en die zat al bomvol met Giants supporters maar ook met enkele Boston Red Socks (twee keer winnaar world series de afgelopen tien jaar) en dat gaat prima samen. Moet je bij ons niet doen Ajax supporters met Feynoorders in een tram ha,ha. Mensen zijn zeer relaxed en de Amerikanen maken hier gewoon een heerlijk avondje uit van. Het is een prachtig stadion wat aan zee licht, we zagen continu zeilboten maar ook grote vrachtschepen voorbij komen en wij zaten helemaal niet slecht.

Wij konden het prima zien. Honkbal vind ik zelf een saaie sport maar het was heerlijk om te zien hoe de Amerikaan hier een feestje van maakt. Na twee uur hebben wij het stadion (echt groot) verlaten, de jongens vonden het wel leuk geweest ha,ha, maar het gaat zeker nog wel een uurtje door. Kortom een heerlijke afsluiter. Nu ons laatste nachtje hier in Amerika!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!