eerste week bijna voorbij

Door reisverslag thom en astrid - 23-05-2010 02:40 De eerste week is voorbij gevlogen. Eerst waren we in  los angeles  vanuit het hotel de camper opgehaald onder weg vertelde de taxi chauffeur dat het bijna nooit regende nou dat hebben we geweten .
na de eerste nacht in de camper  zijn we gevlucht uit la waar we nog naar disney wilde maar we besloten omdat aan het einde van de vakantie te doen. Onderweg dan maar naar lake havasu  onder weg terug naar de camper verhuurder want we hadden geen warm water  bleek dat er een stukje elektronica kapot te zijn die kijkt of de vlam wel blijft branden na 45 min .  oponthoud dan toch eindelijk vertrokken naar wat later bleek een goede zet te zijn geweest want we kregen super mooi weer  zo'n 32 graden heerlijk  alleen was onze hulphond er niet zo erg blij mee maargoed hij went er wel aan wat hij nu inmiddels ook is .na lake havasu zijn we over de route 66 naar de Grand canyon gegaan over wegen waar geloof ik al honderd jaar geen auto's meer komen (lol)  daar aan gekomen weer een plaatsje gezocht net voor het park  .  ik kan iedereen het aanbevelen het te gaan zien en koop dan ook gelijk een kaart voor al die parken want dan ben je voor 80 dollar gelijk klaar voor alle parken die er zijn . en je kan gelijk gebruik maken van de shutel bussen die allemaal aangepast zijn zodat een rolstoel elketrisch of niet gewoon meekan en een hulphond is hier ook helemaal geen probleem ze gaan er geweldig goed mee om  kunnen ze in nederland nog een puntje aan zuigen (lol).
De volgende dag doorgereden naar monument valey nou daar waren we zo weer weg want het stoof er zo verschrikkelijk dat je gewoon gezandstraald werdt dus hub gelijk gekeert en door naar page waar een enorme grote dam is gebouwed waar je ook weer vanalles kan ondernemen . dat is wat we morgen dan ook gaan doen een boot tocht van 2.5 uur met rolstoel natuurlijk en hulphond neem wel je pasje en papieren mee want die willen ze wel graag zien daar .tot zover dus nu  groetjes
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zondag 17 nov @ Zwolle
infodag XL - nieuwe presentaties toegevoegd
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan