Do you need help....?

Door Ronald & Josée Haak - 02-06-2010 05:26
Wederom uitstekend geslapen, wel misten we het geluid van passerende treinen. We zijn bijtijds vertrokken richting Kelowna en Vernon. Onderweg genieten we van de prachtige uitzichten over het meer.

 
Omdat we bijna het wijngebied gaan verlaten hebben we een bezoekje gebrachte aan wijngaard Boucherie. Na wat proefwerk voor Josee een paar flessen Chardonnay meegenomen.
 
In Vernon willen we de Murals (muurschilderingen) bekijken. Oorspronkelijk was dit een rehabilitatieproject om ontspoorde jeugd te activeren. Het eindresultaat was echter zo mooi dat het inmiddels echte kunstwerken zijn. We lopen met de plattegrond van straat naar straat en iedere keer als we stilstaan om op de kaart te kijken, worden we aangesproken met de vraag of we verdwaald zijn en hulp nodig hebben. De mensen zijn echt vriendelijk en gastvrij, niet gemaakt.

 
We gaan verder en komen in een tourist trap: Craigellachie. Hier is de last spike van de Pan Canadian Railway vastgezet. Schitterend voor bustoeristen die nodig naar de WC moeten, maar verder is er niets te zien, wel van alles te koop.
 
Revelstoke is het einddoel van deze dag. We gaan de bergen weer in en krijgen een eerste blik op de Rocky Mountains met veel sneeuw. Eerst stoppen we bij Canada West RV park. Hier willen we absoluut niet staan en dus rijden we door om uit te komen bij de KOA camping in Revelstoke.
 
Het was een prachtige dag met veel zon en weinig of geen regen. De enige smet veroorzaak ik zelf. Blijkbaar had ik de afsluiter van de zwartwatertank niet dicht gedaan. Als ik de afvoer wil aansluiten en de dop eraf haal, komt de hele inhoud over mijn voeten. Ik sta perplex en schaam me diep.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan