de derde week

Door Agatha en René Jacobs - A long time ago Zo, het is weer weekend en tijd voor een derde bericht.
We zijn nu op een camping waar we een goede WiFi verbinding hebben, dat laat nog wel eens te wensen.
Na de grand Canyon zijn we naar Lake Powell gereist , een schitterende camping, nagenoeg aan het meer. Zoals alles groot is in Amerika is dus ook "aan" het meer toch nog een minuut of 10 lopen.
Aldaar een kayak gehuurd en heerlijk een dag op het meer doorgebracht. Beetje peddelen, beetje zwemmen, beetje zonnen, heerlijk.
Na Page (Lake powell) weer" ingepakt" en verder gegaan.
Een trip door Monument Valley, daar staan al die rotsen die je in al de Westerns tegenkomt. Een schitterend gebied, helaas was stond er een gigantische storm, en was het zicht beperkt door al hetb zand dat door de lucht vloog. Soms zie je in westerns wel eens van die dorre takken over de weg vliegen, nou, dat hadden wij ook.
En dan rijden met een camper van ongeveer 20 vierkante meter door een vliegende storm is geen pretje. We hadden af en toe het idee dat we op een zeilboot zaten. Maar goed, dat is allemaal maar bijzaak.
De volgende stop was Moab, een leuk stadje waarvandaan we Arches en Canyonland hebben bezocht. Wat was het weer mooi allemaal.
Deze dag hebben we ook maar een setje plastic borden gekocht want vanmiddag vlogen er voor de tweede keer borden en glazen uit de kastjes ( weer een aantal bordjes gebroken) en daar zijn we nu wel klaar mee .....;-)
Vanmorgen zijn we weer weggegaan uit Moab en  nu staan we in Torrey. Dat is vlak bij Capitol Reef, het volgende nationale park dat we gaan bezoeken.
Schitterende camping in "the middle of nowhere" maar tegen de buitenrand van het park aan, en dat ziet er al veelbelovend uit.
Toevallig stopte er vanavond een camper met nog een Nederlands echtpaar naast ons en dat is altijd wel leuk om wat ervaringen uit te wisselen.
Maandag gaan we verder op weg naar de laatste twee parken, Bryce en Zion.
Hier verwachten we heel veel van want volgens iedereen zijn dit de mooiste parken van Utah.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!