bijna de laatste

Door Agatha en René Jacobs - A long time ago Zo, bijna ten einde....
Nog even een vervolg op Zion.
Angels Landing is het niet geworden, maar Observation point, en veel mooiere hike,  hoger en een mooier uitzicht en ook veel minder druk, geweldig. Vooraf hieraan hebben we een wandeling naar "hidden canyon" gemaakt. Deze zat op dezelfde berg als observation point. Ook een erg leuke wandeling.
Zondagochtend twee mooie wandelingen uitgezocht. De eerste was naar de Watchtower, een hoogte van ca. 100 meter overbruggen, en wederom een mooi uitzicht. Daarna ergens wat eten en de middagwandeling begonnen, maar de temperatuur liep zo hoog op dat we die niet hebben afgemaakt, en maar snel naar Zion Lodge zijn gegaan waar een terras in de schaduw was en daar zijn we maar aan het bier gegaan ( weliswaar wel  een beetje vroeg, maar het weer was er wel naar). Daarna terug naar de camping en heerlijk in  de rivier afkoeling gezocht.
Ook erg erg leuk, want daar vlogen kolibries rond.
Maandagochtend opruimen en  de laatste rit aangevangen op weg naar Las Vegas. Via een zesbaansweg de stad in gereden. Redelijk makkelijk de camping gevonden. Snikheet hier, we hoorden dat het in Holland ook warm is ..... 30 graden hahahaha, hier is het 40 graden. En wat gebeurd er .... de airco begeeft het. Gelukkig pas aan het eind van de reis. Deze avond en nacht komen we nog wel door zonder airco.
Ondanks de hitte hebben we toch maar de camper een beetje gepoetst, en de koffers vast ingepakt.
We moeten wel. Wel een beetje katerig dat het eind in zicht is.
Na het poetsen en inpakken zijn  we even de straat overgestoken (met gevaar voor eigen leven) want daar was een Wall mart, dat is DE super van de USA, Sjonge jonge wat een zaak, ongeveer  vier Gamma's aan elkaar, wel leuk om eens te zien. Hier nog even de laatste biertjes en een meloentje gekocht. Daarna  Sam's casino ingelopen. 
Wederom wisten we niet wat we zagen.......
Je verdwaalt gewoon tussen alle fruitmachines, black jack tafels, restaurantjes, bars, roulettetafels, winkels, enz enz. En dit is er dan nog maar 1, niet eens op de "strip" ....
Overzal zie je mensen aan het gokken en geld "verspillen". Echt waar, we keken onze ogen uit. We zagen niemand winnen. Wat gaat hier een geld om zeg.
Morgenvroeg de camper inleveren en dan naar ons hotel, benieuwd wat we daar weer tegen komen.
We  melden ons weer.
Groetjes  Agatha en René
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!