Dinsdag 15 juni 2010

Door loggen - A long time ago

Vanochtend zijn we met een speciale shuttle, waar we van te voren onze plaatsen voor moesten reserveren, naar het meest afgelegen punt van het park gegaan. Hierbij kregen we van de chauffeur veel informatie en verhalen te horen. Als eerste zijn we hierbij gestopt op het hoogst gelegen punt van Brica Canyon (Rainbow Point). Vanuit hier konden we de North Rim van de Grand Canyon zien.

Vervolgens zijn we naar Ponderosa Canyon gereden. Hier waren veel ‘Hoodoos’ gezien, dit zijn versteende afbeeldingen van mensen en dieren (afgeleid van voodoo).

Daarna zijn we uitgestapt bij de Natural Bridge, wat eigenlijk geen brug is maar een arch. Dit omdat het door erosie is ontstaan en niet door water.

 

Toen zijn we via het Farview Point (wederom een mooi uitzicht) naar het Fairyland Point gereden. Hier waren wederom vele Hoodoo’s te zien, zoals een kip, snoopy en Neptunes.

 

Na deze mooie, leuke en leerzame tocht zijn we nog wat boodschappen gaan doen en naar de camping gegaan om ons voor te bereiden op de reis van morgen naar Moab (Arches).

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!