Dinsdag 15 juni 2010

Door loggen - 16-06-2010 04:49

Vanochtend zijn we met een speciale shuttle, waar we van te voren onze plaatsen voor moesten reserveren, naar het meest afgelegen punt van het park gegaan. Hierbij kregen we van de chauffeur veel informatie en verhalen te horen. Als eerste zijn we hierbij gestopt op het hoogst gelegen punt van Brica Canyon (Rainbow Point). Vanuit hier konden we de North Rim van de Grand Canyon zien.

Vervolgens zijn we naar Ponderosa Canyon gereden. Hier waren veel ‘Hoodoos’ gezien, dit zijn versteende afbeeldingen van mensen en dieren (afgeleid van voodoo).

Daarna zijn we uitgestapt bij de Natural Bridge, wat eigenlijk geen brug is maar een arch. Dit omdat het door erosie is ontstaan en niet door water.

 

Toen zijn we via het Farview Point (wederom een mooi uitzicht) naar het Fairyland Point gereden. Hier waren wederom vele Hoodoo’s te zien, zoals een kip, snoopy en Neptunes.

 

Na deze mooie, leuke en leerzame tocht zijn we nog wat boodschappen gaan doen en naar de camping gegaan om ons voor te bereiden op de reis van morgen naar Moab (Arches).

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan