Woensdag 16 juni 2010

Door loggen - A long time ago

Vanochtend zijn we om half zeven vertrokken richting Arches (Moab). We hadden besloten de toeristische route langs het Capital Reef te nemen, omdat we toch de hele dag vrij hadden voor deze rit. Na zo’n drie uurtjes rijden kwam het pech ons overvallen. We hadden een lekke voorband. Na gebeld te hebben met de camperverhuur moesten we nog anderhalf uur wachten voor hulp. Deze jongeman heeft ons goed en snel geholpen door de reserveband te plaatsen en toen konden we eindelijk onze weg vervolgen.

 

Als een geluk bij een ongeluk kregen we nu echte cowboys te zien die koeien aan het bij één drijven waren op de weg. De route door het Capital Reef was erg mooi en indrukwekkend. Grote rotswanden die als plooien omhoog gedrukt zijn in het woestijnachtige gebied.

 

Tegen vier uur kwamen we dan eindelijk aan in Moab en hebben we eerst inkopen gedaan, de band laten repareren en getankt. Om vervolgens naar de camping te gaan en onze rust te nemen voor de volgende drukke dag die ons morgen in Arches te wachten staat.

 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!