Woensdag 16 juni 2010

Door loggen - 20-06-2010 05:27

Vanochtend zijn we om half zeven vertrokken richting Arches (Moab). We hadden besloten de toeristische route langs het Capital Reef te nemen, omdat we toch de hele dag vrij hadden voor deze rit. Na zo’n drie uurtjes rijden kwam het pech ons overvallen. We hadden een lekke voorband. Na gebeld te hebben met de camperverhuur moesten we nog anderhalf uur wachten voor hulp. Deze jongeman heeft ons goed en snel geholpen door de reserveband te plaatsen en toen konden we eindelijk onze weg vervolgen.

 

Als een geluk bij een ongeluk kregen we nu echte cowboys te zien die koeien aan het bij één drijven waren op de weg. De route door het Capital Reef was erg mooi en indrukwekkend. Grote rotswanden die als plooien omhoog gedrukt zijn in het woestijnachtige gebied.

 

Tegen vier uur kwamen we dan eindelijk aan in Moab en hebben we eerst inkopen gedaan, de band laten repareren en getankt. Om vervolgens naar de camping te gaan en onze rust te nemen voor de volgende drukke dag die ons morgen in Arches te wachten staat.

 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan