Maandag 21 juni 2010

Door loggen - A long time ago

Vandaag ging ieder zijn eigen weg. Hans en Ryan zijn rond half vijf opgestaan en hebben zich voorbereid voor een hiking.

Hierbij deed Hans de Bright Angel Trail, waarvan de afdaling in de Grand Canyon erg spoedig verliep. Op deze route was schaduw en water aanwezig. Binnen twee uur had Hans het Plateau Point bereikt. Hier had hij een overzicht op de Colorado. De terugweg verliep echter minder voorspoedig. Deze tocht was zeer moeizaam vanwege de sterke stijging. Zowel psychisch als fysiek was dit een zeer zware opgave en duurde de terugtocht zeker twee keer zo lang. De waarschuwing van de zwaarte van de tocht moet dus zeker niet onderschat worden en menmoet hiervoor een goede conditie hebben.

 

Ryan liep de Rim Trail van de Hermits Rest tot aan het Yavapai Museum en daarna terug naar de camping. Deze tocht duurde tot twee uur ’s middags en was zeer indrukwekkend. Deze tocht liep dicht langs de afgrond van de Grand Canyon en bood continu een mooi uitzicht in de Grand Canyon. Het was zowel een stijgende als dalende route, waarvan met name het begin zeer mooi en sereen was.

 

Bjorn en Marian bleven bij de camper en hebben de post weggebracht en nog wat nodige boodschappen gehaald.

Na terug te zijn van de tocht waren Hans en Ryan doodmoe en heeft iedereen rustig aan gedaan.  

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!