Vrijdag 25 juni 2010

Door loggen - 27-06-2010 06:40

Vanochtend hebben we directs besloten om deze camping te verlaten. De vieze faciliteiten en de lawaaierige campinggasten waren we meer dan zat. We hebben toen meteen een KOA-camping via internet gereserveerd in de buurt van Yosemite.

Op weg naar deze camping hebben we de tijd genomen om te genieten van Sequoia National Park. Hierbij hebben we het museum bezocht en een aantal Sequoia bomen bekeken, waaronder de grootste genaamd de General Sherman Tree.

Na van deze natuurschoon te hebben genoten zijn we naar de ‘nieuwe’ camping gereden. De pech die ons op de route heeft getroffen was een aardige schade aan de camper. Tijdens het rijden op de ‘highway 41’ kwam ons een auto met boot op de aanhanger tegemoet. Deze had waarschijnlijk een kabel of dergelijke niet goed vastgezet. Deze sloeg met een groot geweld tegen onze camper aan. Door deze onverwachtse gebeurtenis hebben we niet het kenteken kunnen achterhalen en omdat we op de ‘highway’ reden konden we niet stoppen. Toen we uiteindelijk stopten konden we zien dat er aardig wat schade aan de camper zat: krassen en deuken. We hebben directs het camperverhuurbedrijf gebeld over deze schade. Zij konden ons nog niet vertellen of we hiervoor verzekerd zijn of niet. Dat is dus maar even afwachten tot we dat morgen te horen krijgen bij het inleveren van de camper.

Tot onze opluchting was de camping wel schoon, mooi en rustig. We hebben hier lekker een douche genomen en zijn begonnen met het inpakken van de koffers, omdat vandaag onze laatste nacht in de camper is. Morgen de camper inleveren en naar een hotel toe in San Francisco.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
16 september - Infodag Texas Style: presentatie, BBQ & livemuziek
Meld je gratis aan
30 september - Infodag en indianen in Zwolle. Dansdemo's, presentaties, meet & greet
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan