Banff 06-07-10

Door Knoppert - A long time ago Om 05.00 uur wakker!! Dus lekker vroeg al mailen naar Nederland. Wat is dat wifi toch makkelijk.  Gelijk naar het weer gekeken en wat we vandaag in Banff kunnen gaan doen.
We hebben in het hotel ontbeten. Rond 08.00 uur stonden we bij Bow falls. Wauw wat een natuur!. Sommige onder ons zagen beren die er toch echt niet waren. Na sightseeing hebben we besloten om met de gondel naar boven te gaan. Sulphur Mountain.
We waren lekker vroeg bij de gondel dus konden we zo door lopen. (Een paar uur later was het er ontzettend druk met Japanners)
Wat een uitzicht, geweldig! Onze dochters (10 en 12 jaar) vonden het ook geweldig. Ondanks de chipmunks die wel erg brutaal waren.
Beneden weer aangekomen hebben we bij Starbucks een "bakkie" gedaan.
Door de tip van de cassiere hebben we in Banff in een restaurant de halve finale Uruguay-Nederland kunnen kijken. Waar komen al die Nederlanders opeens vandaan?? Wat spannend en wel lachen met die canadese nederlanders. Oranje all over the place. De restauranteigenaar vond ons wel maf maar het bracht natuurlijk wel geld in het laatje. Na de overwinning weer even bijkomen. En dus toch maar weer even shoppen. De rest van de middag was het lekker weer en konden onze meiden lekker in het verwarmde buitenbad zwemmen. Niet teveel gaan ontspannen want dan vallen we zowat weer in slaap. Dus zijn we in de auto gestapt en hebben tegen de avond een broodje gehaald bij Safeway en heerlijk op een bankje in de zon op zitten eten.
Rond 20.00 uur weer terug in het hotel en proberen wakker te blijven.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!