Whistler 11-07-10

Door Knoppert - A long time ago Tja een uurtje erbij is een uur eerder wakker. Het 05.00 uur. Mijn man en ik zijn in de auto gestapt en hebben gekeken of we in Clearwater ergens konden ontbijten. (het is een klein dorp) Het is zondag en er is niets open. Dat wordt toch weer ontbijten in het hotel.
Onze oudste dochter is weer iets opgeknapt gelukkig want we moeten vandaag een lange rit maken.
Om 7 uur zaten we in de auto op weg naar Whistler. Als het mee zit kunnen we de finale Nederland-Spanje kijken. Onze oudste heeft in ieder geval haar oranje t-shirt al aan. (een tekst uit Banff is "If it ain't Dutch it isn't much!!"
Na een lange beroerde weg van Lilloet naar Whistler konden we nog net, na inchecken bij Whistler Village Inn, het laatste stuk voetbal zien. Helaas verloren we en zaten we tussen Spanjaarden in. We zijn Whistler in gelopen en zagen nog meer gedesillusioneerde nederlanders. Maar goed, Whistler is een gezellig plaatsje. Veel sport activiteiten, veel restaurantjes en andere winkeltjes. Onze oudste werd weer niet helemaal lekker dus eerst maar eens even eten. Nu even de andere kant van het plaatsje op gelopen. Uiteindelijk toch maar naar het hotel want het ging niet zo lekker met haar. Onze jongste is in het erg koude buitenbad gaan zwemmen. En ik ben lekker in het zonnetje gaan zitten genieten. Rond 19.00 uur zijn we met z'n drietjes maar wat gaan eten.  Ook lekker op een terras in de zon. Niet te lang want er ligt iemand ziek in een hotelbed.
We vonden Whistler erg leuk maar 1 dagje is voor ons voldoende.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!