Victoria 16-07-10

Door Knoppert - 02-08-2010 21:23 We zijn eerst wat aan onze conditie gaan doen. We zijn gaan fitnessen en zwemmen. Om 10.00 uur in het hotel ontbeten. Daarna naar Beacon Hill Park gelopen.  Een groot park wat eindigt bij Mile Zero; het begin van Trans Canada Hwy 1.
 
Aan de oceaan gezeten en naar Port Angeles, Amerika, gekeken. Via Government street terug naar Downtown richting Market Square. Door het smalste steegje TanYanAlley gelopen en langs Warf street terug.
De meiden hebben de Pacific underseas gardens bezocht. Wij hebben een uurtje langs het water in de zon gezeten.
Rond 17.00 uur zijn we in het hotel pringles gaan eten, zwemmen en via een pc mailen.
Om 19.00 zijn we naar Hillside gereden en zijn terecht gekomen bij een shopping centre.  Daar hebben we gegeten en rondgelopen. Daarna zijn we Hillside afgereden om langs de kustlijn terug naar het hotel te gaan. Onderweg gestopt om de zon te zien ondergaan.
De auto weer geparkeerd bij het hotel en teruggelopen naar de haven. Er is een Hot Rod / custom cars weekend vanwege Henry Ford's anniversary. Auto's en bestuurders bekeken.
Foto's gemaakt van het government gebouw die 's avonds mooi verlicht is. Op ons gemakje teruggelopen en om 22.30 lagen we in bed.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan