di 3 aug

Door Canadareis - 04-08-2010 14:33 Hallo allemaal,

Tot mijn verbazing kan ik nog steeds op internet, terwijl het alleen voor dinsdag afgesproken was. (Het is nu woensdagmorgen) Maar dat is natuurlijk alleen maar mooi.
Hier het verslag van dinsdag.

We waren pas heel laat op, rond 11 uur. We waren ook wel erg moe van de dag ervoor. Ik was om 8 uur al wakker geweest en had migraine, dus had ik een tablet genomen en was weer gaan slapen.
Nadat we op waren hebben we op ons gemakje gegeten, een brunch zoals je dat noemt geloof ik.
Mijn hoofdpijn was niet helemaal over, maar het ging weer. Krijn is na het eten een eind gaan lopen over de camping en alles eens rustig bekeken.
Ik heb naar pa en ma gebeld, emails bekeken, en aan mijn verslagen gewerkt. Daar ging nog een hoop tijd in zitten.
Later heb ik de vloer nog geveegd met de "heksen"bezem. Daarna ben ik lekker buiten gaan zitten met een puzzelboekje. Het was wel erg warm, drukkend. We hebben bijna de hele dag de airco aangehad, zonder was het om te stikken in de camper.
Toen Krijn terug kwam vertelde hij dat er 's avonds om 7 uur een tractorrit zou zijn. Nou, dat leek me wel wat, dus ging ik op tijd voor het eten zorgen. Na het eten hebben we gezellig samen afgewassen.
Op een gegeven moment hoorde ik de tractor aankomen, maar Krijn zat nog achter de computer. Dus waren we net te laat. Krijn erachter aan en ik wachten. Op een gegeven moment kwam dat ding weer aanknorren en ja, Krijn zat er ook op. Dus ik erbij. Ik was van gedachte  dat de tractor wel een rondje buiten de camping zou doen, maar nee, hij reed over de camping. Natuurlijk ook leuk om te zien, maar wel een beetje teleurstellend. Dus nadat we een heel rondje gehad hadden zijn we weer uitgestapt.
We hebben een rustige avond gehad verder, nog even gedouched in dat kleine hok, wel lekker om even af te koelen. Nog wat dingen op de computer gedaan, Krijn heeft de mensen waar we een keer geweest zijn, William en Alice, gebeld of we woensdag nog op bezoek konden komen. Dat vonden ze leuk en dus gaan we daar naar toe.
Nog lekker een poosje geborduurd en Krijn heeft de weg nog opgezocht op internet. Nu kan het, dus is het wel zo makkelijk. Hoeven we niet zo te zoeken.

MVG,

Krijn en Arianne
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan