Het einde komt in zicht

Door Canadareis - A long time ago

woensdag 4 augustus

We waren vanmorgen om een uur of half 9 wakker. Eerst lekker op het gemakje ontbeten. Daarna zijn we gaan inpakken. Alle kastjes leeggehaald en nagekeken of we alles hadden. Daarna begon het grote schoonmaak werk. Alles werd met bezemen (af en toe letterlijk) gekeerd en schoongepoetst. En omdat dat ding nou ook weer niet zo groot was, was dit redelijk snel klaar. We moesten om 13 uur van ons plekje af en we reden er 1 minuut voor vanaf. Perfect getimed zou ik zeggen.
Eerst hebben we op de camping nog propaan bijgevuld en toen konden we vertrekken. We gingen eerst terug naar Waterloo en vandaar naar Kitchener. Daar gingen we de 401 op, voor een aantal kilometers. Bij afslag 299 gingen we er weer af, de Safari road op. Daar moesten we het goede nummer zoeken van William en Alice Vanderhorst.
We werden heel hartelijk ontvangen. Het was snikheet en we mochten lekker het zwembad in. Nou, dat was werkelijk heerlijk. We zijn er enorm mee af gekoeld. Daarna mocht ik grasmaaien op de zitmaaier. Ik doe niet liever, dus dat lag me wel. Heerlijk een poos bezig geweest.
Krijn maakte wat foto's en vond dat ik er tevreden uitzag. Nou, zo voel ik me ook.
We zouden laat eten, dus kregen we vast een stuk taart om onze maag een beetje op te vullen.
Voor aan de weg is hier een vijver, waarin twee zwanen zwemmen. Die mochten we brood geven. We hebben een poosje in het gras gezeten en naar ze zitten kijken. Het zijn echt van die statige dieren.
Rond een uur of 7 kwam William thuis en die nam eerst een duik in het zwembad en daarna gingen we eten. Heerlijk was het, er was van alles. Pizza, steak van de bbq, kippenpootjes, sla, komkommer, aardappelsalade en soep vooraf. En als toetje was er nog een soort mandarijn bavarois. We hebben gesmuld.
Na het eten hebben we onze foto's een beetje laten zien en er was van alles te bepraten. Heel erg gezellig. We gingen pas om een uur of half 12 naar bed.

Donderdag 5 augustus

Vanmorgen waren we al om kwart over 7 wakker. Ik moest nogal naar de wc dus heb ik me maar aangekleed. Alice had ons uitgenodigd voor het ontbijt, dus waren we rond 8 uur binnen.
We kregen eieren met spek en sinaasappelsap. Wel echt een Canadees ontbijt. Het smaakte weer fantastisch.
Daarna hebben we de laatste dingen ingepakt en hebben we afscheid genomen van William en Alice. Rond 9 uur reden we weg. We wilden de drukke wegen vermijden, dus zijn we enigszins binnendoor gegaan. Dat was een mooie weg.
Vlak voor we bij het verhuurbedrijf waren hebben we nog getankt. We moesten de camper 11 uur inleveren en we waren er om kwart voor 11, dus dat ging helemaal goed.
Na alles afgehandeld te hebben werd er een taxi voor ons gebeld en die reed ons naar ons hotel. Wat een luxe he? Nou we genieten ervan hoor. In het hotel was alles ook in orde en konden we naar onze 'suite'. Is dat dan niet luxe? Reken maar, het beslaat bijna de helft van onze flat. We hebben internet, koelkast, een ligbad, een haardroger, een strijkijzer en plank. Een megabed, en een flinke zithoek. Nee, we hebben helemaal niets te klagen.
Na alles bekeken te hebben zijn we eerst gaan eten beneden. Pizza en patat. Lekker gezond, maar als we weer thuis zijn, wordt het vast weer beter.
Nu zijn we weer op onze kamer en zo ga ik heeeeeeeeeerlijk in dat bad liggen. En dan het bed eens uitproberen.

Groetjes,
Krijn en Arianne

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!