Klaar en ingepakt

Door Canadareis - A long time ago Gisteren heb ik lekker een uur in dat bad gelegen, en Krijn later ook nog.
Daarna heb ik een poos geslapen. Ik werd pas om half 8 wakker en toen moesten we nog eten. Krijn had op internet een subway-zaak opgezocht en die was vlakbij. Dus daar zijn we naar toe gegaan.
Je kunt daar alles kiezen, elke combinatie is mogelijk. Eerst kies je een broodje en dan het vlees dat je erop wilt. Ik had rosbief en Krijn ham. Daarna kun je uit allerlei groenten kiezen, zoals sla, tomaat, komkommer, rode ui, augurk, olijven en nog meer van dat gesnor. En dan kun je nog een sausje kiezen. Maar dat hebben we niet gedaan.
Dan nog drinken erbij en bij dat drinken kun je nog kiezen uit koekjes of een zakje chips. Uitgebreid genoeg dus. Bij elkaar is het nog een hele maaltijd.
 Na het eten hebben we nog een poosje naar de aanstormende vliegtuigen staan kijken. En later vanuit ons kamerraam konden we het ook goed zien. Ze komen echt onophoudelijk langs, de een na de ander.
Nog een poos zitten lezen/computeren en toen naar bed.

Vrijdag 6/8

Vanmorgen waren we rond 9 uur op en zijn toen naar beneden gegaan voor het ontbijt. We kregen
koffie/thee en sinaasappelsap. Verder 2 geroosterde boterhammen, 2 gebakken eieren met spek en (lach niet) gebakken aardappeltjes. Genoeg om je maag behoorlijk te vullen.
Nu zitten we nog even lekker op onze kamer en daarna kunnen we beneden in de lounge wachten tot het tijd is om naar het vliegveld te gaan. Daar moeten we 3 uur van te voren zijn, we vliegen om 17:45, dus moeten we zo half 3 er zijn. Het wachten is nog het vervelendste, maar gelukkig heb ik een boek en een puzzelboekje. Dan komen we de tijd wel door.
We hopen om 1 uur 's nachts (canadese tijd) aan te komen op Schiphol en dan is het in Nederland al 7 uur in de morgen. Dus slaan we min of meer een nachtje over. Hopelijk kunnen we in het vliegtuig wat slapen.

Groetjes,
Krijn en Arianne
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!