Dag 19

Door Hans Marianne Linda en Petra - 29-07-2010 07:13   

Woensdag, 28 juli 2010        Sedona, plaats van de Red Rock

We konden een beetje later opstaan vandaag na de zware dag van gister. En na een lekker ontbijt in het hotel zijn we rustig op pad gegaan naar Flagstaff om nog even te gaan tanken. Mama had toen we hier sliepen een heel goedkoop tankstation gezien dus papa wilde daar wel heen. Helaas was het iets verder dan gedacht en na lang zoeken, zijn we toch maar bij een iets duurder tankstation wezen tanken.

De reis naar Sedona was een korte reis. Dus we zijn nog bij een natuurlijke glijbaan gestopt. Deze “glijbaan” was duur, 20 dollar voor elke auto. Ik bedoel, het is een natuurlijke glijbaan. Ze hebben niks zelf moeten investeren behalve de parkeerplaats dan. Maar goed, Petra en ik waren nogal sceptisch. We zagen alleen maar kinderen in de glijbaan en het zag er niet echt heel spannend uit. Maar uiteindelijk zijn we toch de “glijbaan” afgegaan. En het was echt heel leuk. Behalve dan dat we een beetje blauwe heupen en billen hadden, hebben we wel gelachen. Nadat we uit het koude water van de glijbaan waren gekomen, hebben we nog lekker warm liggen worden op de stenen.

We hebben geluncht met de koude pizza van gisteravond en we zijn toen verder naar Sedona gereden. Sedona is een heel leuk bijna europees stadje met leuke terrasjes, ijskraampjes en “frutsel” winkeltjes. Daarnaast ligt Sedona op een heel mooie plek tussen de grote rode rotsbergen. We zijn de straat op en neer gelopen en zijn toen naar ons hotel gegaan.

We komen net terug van een outlet factory waar we GAP en Tommy Hilfiger spullen hebben gekocht. Er was wel minder dan ik had verwacht. Naast deze winkels was er niet echt iets. Maar alsnog hebben we, ik, weer meer dan genoeg uitgegeven. Hierna zijn we naar een Thai gegaan om te eten. Echt super lekker en weer een welkome afwisseling tussen de BBQ steaks, BBQ hamburgers en BBQ pizza. Genoeg barbecue eten is hier wel te vinden. Onze kokosmelk curry eend, kip saté en dat wat papa en mama hadden, smaakte ons echt heel erg goed.

Morgen gaan we weer richting Phoenix over een mooie route, zoals papa zegt. We zijn benieuwd.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan