Glacierpark

Door vakantiepoel - A long time ago
4-8-10
Vandaag aangekomen in het Glacierpark aan de westkant, het was de bedoeling om van de west kant naar het noorden te rijden over de Logan pas, maar toen we de tickets kochten hoorden we dat het voor voertuigen langer dan 21 feet verboden was, daar staan je dan met je 28 feet camper. Toen maar een plaatsje gezocht op de Apgar camping en daarna met de shuttlebus naar de Logan pas een 2 uur durende onderneming, daar een mooie wandeling gemaakt door de sneeuw en schitterende uitzichten en bergen. Ook de berggeit gespot en talrijke hamsters en eekhoorns. Hierna begonnen aan de terugtocht, bij de bushalte aangekomen bleek dat er nog meer mensen naar beneden wilden, we moesten ons opgegeven bij een vrijwilliger, die het instappen regelden, hij vermaakte de boel een beetje zodat er niemand stond te mopperen om de lange wachttijden. Na ruim een uur waren we gelukkig aan de beurt, zodat we om 20:45 uur op de camping aan kwamen, nog even lekker macaroni gemaakt en daarna bij het kampvuur nog wat drinken, waarna we moe maar voldaan naar bed gingen.
5-08-10
Om 8:00 uur opgestaan, ontbijtje gedaan en daarna gingen Annelies, Herman en Yvonne met de shuttlebus naar boven om te wandelen, Annelies, Herman en Yvonne hebben een trail bij de Loop gelopen. Ze dachten dat ze boven weer met de shutllebus naar beneden konden maar dat was helaas niet waar. Annelies en Yvonne gingen dezelfde weg naar beneden en Herman vervolgde de weg naar de Logan Pass. Kees, Michael en Esther gingen met de camper van West Glacier naar St Mary waar ze een Koa camping hebben geregeld, wat de ander de hele vakantie nog niet was gelukt. Wandeling gemaakt bij de sunrise en gekeken of de andere al klaar waren met hun wandeltocht, ze waren er nog niet dus eerst maar even zwemen op de camping. Om 17:15 uur Yvonne, Annelies en Herman opgehaald bij het vissitorcentrum waar ze met de shuttle aankwamen.
We hebben een mooie plek op de camping met een schitterend uitzicht op de bergen, we wilden BBQ maar er was helaas geen vlees te verkrijgen dus daarom maar hotdogs gegeten
Het zit er bijna weer op morgen gaan we op weg naar Calgary, overmorgen de camper inleveren en dan vliegen we naar huis. Al met al een schitterende vakantie met veel belevenissen.
 
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 5 september in Zwolle.
Meld je gratis aan!