terug naar Vancouver

Door Cees en Janny van Tricht - A long time ago

Voordat we weer terug gaan naar Vancouver hebben we eerst nog een berg beklommen met een kabelbaan. Janny heeft haar hoogtevrees overwonnen, jaja. maar het uitzicht was zeker de moeite waardDe volgende dag door naar Salmon arm, een plaatsje van niks maar een mooi plekje op de camping


Onderweg nog weer wat souvenirs gekocht voor het thuisfront en voor ons zelf natuurlijk.


De volgende dag door naar Harrisons hot springs, een heel leuk vakantie plaatsje , waar we op de heenweg ook al waren geweest, dezelfde rustige camping.lekker ontspannen en heerlijk gegeten met een geweldig uitzicht.


 de volgende dag ook nog even gezwommen in het ijskoude water

Vandaag, dinsdag de laatst etappe naar Vancouver. Camperen op de oprit van Margaret de zus van Janny en dan woensdag met de ferry naar Vancouver island, anderhalf uur varen.

 Tot nu geweldig weer gehad vaak tegen of zelfs over de 30 graden, maar het schijnt op Vancouver island  20 graden te zijn maar nog steeds droog. We hebben maar 1 keer regen gehad en dat was s'nachts en 1 keer toen we een groot hotel in Banff aan het bezichtigen waren , toen we buiten stonden was het al weer droog, dus we mogen niet klagen.
Janny krijgt al een klein beetje heimwee, vooral naar de kleindochtertjes natuurlijk. Heb ik natuurlijk geen last van haha., Van Wendy krijgen we elke dag wel een smsje, zo weten we hoe het weer in Nederland is enzo.
maar we gaan nog even flink genieten van de laatste week.

groetjes weer aan iedereen
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!