vancouver island

Door Cees en Janny van Tricht - A long time ago
Aangekomen in Vancouver eerst bij zus Margaret langs, die ons weer verwend heeft met een heerlijke maaltijd en een mooie wandeling langs het strand.


de volgende dag naar Vancouver island, we zouden vroeg gaan met de boot van 9 uur, dus ik s'morgens vroeg met een duffe kop op mijn horloge kijken en jawel mooi op tijd 10 minuten voor 7  snel wassen aankleden en nog wat eten , blijkt dat ik verkeerd heb gekeken en was het 10 voor vijf foutje.  eerst dan nog weer wat slapen en uiteindelijk zelfs met de boot van 8 uur.
 Een camping opgezocht, deze keer vlak aan zee. Wel een beetje fris maar ongelooflijk stil en mooi. omdat we zo vroeg waren gelijk maar naar Victoria, een van de mooiste stadjes van Canada, en wie was daar ook toevallig, Nieske uit Haren met een vriendin die al jaren in Canada woont. Heerlijk met elkaar een flesje wijn soldaat gemaakt, een zeer bijzondere ontmoeting..


De volgende dag naar de butchard gardens , ongelooflijk mooie tuinen, die weer heel veel foto's op leverden


Vandaag vrijdag 30 juli weer met de ferry terug naar Vancouver, dit keer naar een camping in North Vancouver, vanwaar we zo met de bus naar het centrum kunnen.
De route naar de camping was al een belevenis op zich, want die voerde ons dwars door het centrum.
Het is maar goed dat ik al flink gewend ben aan het rijden met de camper en dat de tom tom gped werkte , anders hadden we er nu nog rondjes gereden.
We hopen nog een paar mooie dagen te hebben in Vancouver voor we woensdag weer op het vliegtuig stappen.
De groetjes aan iedereen en Alwin en Eske nog gefeliciteerd met jullie trouwdag, we waren het niet vergeten hoor.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 21 dec @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan