17-18 juli

Door Soentken - A long time ago Palm Desert
JW Mariott Desert Springs, 74855, Country Club Drive

Dag 7:

Vandaag nemen we afscheid van San Diego en gaan we richting de Grand Canyon met een tussenstop in Desert Springs. We moeten om 12.00 uitchecken maar voordat we dat doen, hebben we nog een verrassing voor de kinderen in petto. We hebben 2 waverunners (jetski's) gehuurd. met name Pien en Jip vinden het "awesome". Rob gaat op pad met Jip en Roos en moeders met Pien en Mees. Met 5 mph gaan we de haven van het hotel uit om buitengaats gas te geven. Maar wat gaat dat hard en wat zijn de golven hoog en wat stuurt dat ding moeilijk. Met andere woorden: DOODENG! Mees wil niet harder dan 15 mph, dus we maken een switch. Roos bij mij achterop en Pien naar Rob. Zowel Pien als Jip mogen ook achter het stuur en gaan behoorlijk hard. na een uurtje brengen we de waverunners terug en Rob en ik komen tot de conclusie dat we zo'n ding niet hoeven. Seen it, done it, been there...of Pien en Jip er ook zo over denken, valt nog te bezien.

Na het uitchecken gaan we dan richting Desert Springs, maar niet nadat we een nieuwe reisleidster hebben aangeschaft. Aangezien de autoverhuurder heel moeilijk te bereiken is, besluiten we zelf maar een GPS aan te schaffen en als dat gelukt is, gaan we na de Starbucks eindelijk op weg. Al snel verandert het landschap en begint de temperatuur lekker op te lopen (thank god for airco). Als we onderweg wat foto's van het landschap willen maken, kunnen we niet langer dan een minuut of 5 buiten blijven, zonder geroosterd te worden. Het is 41 graden!

We komen aan het eind van de middag bij ons hotel aan. Een gigantisch resort met een mega lobby waar bootjes in en uit varen voor een tochtje door de grachten van het resort of om mensen naar het restaurant van hun keuze te vervoeren. Om af te koelen besluiten we te gaan zwemmen in een van de 4 zwembaden. Afkoelen is alleen een beetje moeilijk als de temperatuur van het water zo'n 35 graden is. Na deze ervaring gaan we ons omkleden en laten we ons per bootje bij het restaurant afzetten. We kijken onze ogen uit want het publiek in het hotel is bijzonder te noemen. Heel veel vrijgezellenfeestjes of andere dames en herenclubjes die er samen op uit trekken. Stelletjes en laat staan families zijn in de minderheid. De dames en heren die in het hotel rondlopen zijn hier duidelijk niet om te relaxen maar hebben hele andere plannen, die met name in de kledingkeuze van de dames tot uitdrukking komt....hele korte rokjes en hele diepe decolletees. [ingevoegde foto door nicole gewist]  Het zal wel aan de temperaturen liggen dat men zo schaars gekleed gaat.  In elk geval heeft Rob een hele leuke avond.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!