Grand Canyon

Door Familie Kuhlmann - 17-07-2010 04:51

Even een kort verslag. Nog even terugkomend op ons vorige verslag: in een Amerikaanse krant die we gekocht hebben zagen we een plaatje met een overzicht van de temperaturen van de vorige dag. Het bleek dat we die nacht in het warmste stukje van Amerika zaten. Zie rondje op de foto.



Na een heerlijk koele nacht werden we vanmorgen uitgerust wakker. Voor de eerste keer hebben we uitgebreid ontbeten aan de picknicktafel naast onze camper. Daarna zijn we naar de Grand Canyon Airport gegaan om te informeren naar een helicoptervlucht over de Grand Canyon. Aan de informatiebalie hoorden we de prijs van een vluchtje van ongeveer 25 minuten. We hadden enkele minuten nodig om dit bedrag door te laten dringen en hebben uiteindelijk toch besloten de vlucht te maken.
De juiste beslissing bleek nu. Wat een geweldige ervaring en wat een imponerend stuk natuur. Hieronder een paar foto's. Helaas was het tijdens onze vlucht bewolkt en dat levert wat minder mooie foto's op maar wij weten hoe het er in het echt uitziet.



Dit is de helicopter waarmee we vlogen. Geschikt om zes personen mee te nemen en raad 's wie er voorin naast de piloot mocht zitten? De maakster van dit verslag. Hieronder twee foto's van de grote kloven in de Grand Canyon.





We hebben twee dagen en nachten op een leuke, goed verzorgd Nationaal Park gestaan. Morgen vervolgen we onze reis naar Page bij Lake Powell. Melissa en Tim hopen dat ze daar lekker in kunnen zwemmen. Tot zover maar even. Groetjes van de Kuhlmannetjes

(2x overnachting in Trailer Village via National Park Services in de Grand Canyon)

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan